Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 30 de maig del 2007

Mª Vicenta, diputada autonòmica

Per primera vegada, Beniarrés tindrà una diputada autonòmica en la persona de Mª Vicenta Crespo Dominguez i per a més honor socialista. El número en que eixia, el 12, en la llista autonòmica per Alacant, era més que eivident que anava a eixir (finalment han eixit 14 diputats socialistes per Alacant) però calia esperar fins al dia 27 de maig per confirmar aquesta noticia.
Esperem que els governants del nostre ajuntament tinguen a bé demanar la seua col·laboració per tal de portar endavant els projectes que el nostre municipi necessita (sabem que està en l’oposició) i deixar a banda les divergències polítiques. Estem ben segurs que per part d’ella no quedarà res per fer si en bé de Beniarrés

2 comentaris:

ana ha dit...

Estais seguros que la futura Diputada autonòmica MºVicenta Crespo dejará a un lado las diferéncias políticas por el bien de beniarrés? ¡Sería la primera vez!. ¡Los ciudadanos de este pueblo se lo agradeceríamos!.
A propósito, que quereis decir (cuando hablais de la constitución del nuevo ayuntamiento) si tomarán posesión los 5 primeros candidatos de la lista del PP? No lo entiendo porque si os referis a que alguno de ellos puede dimitir yo me lo pensaría primero antes de criticar. No se si has visto las noticias los últimos dias, pero el candidato a la alcaldia de madrid del PSOE no será al final concejal de la oposición ya que ha decidido renunciar a su cargo por diferentes motivos que no vienen a cuento.
Pensad antes de actuar.

pitufo volador ha dit...

pienso que la oposicion bien hecha es muy importante y se puede trabajar desde ella, Felicidades a Mª Vicenta, y pongamos en práctica lo de deixar a banda les divergencies polìtiques, que al cap i al fí hem de viure en Beniarrés. Saludos.