Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 8 de maig del 2007

Espais electorals

La Junta Electoral ha distribuït els espais electorals de que disposaran cada partit polític per apegar els seus cartells electorals als diferents panells que hi han col·locats per el poble de Beniarrés.

Els panells col·locats tenen unes mesures de 366 cm per 205 cm i hi ha al Trinquet, en la Paret Negra, a la Cooperativa i al Mur.

Els percenetages que li toca a cadascun dels partits son els següents: 38% per al Partit Socialista del País Valencià, el 36% per al Partido Popular, 17% per a la Llista de Perputxent i 9% per a Alternativa Per Beniarrés. El Bloc no disposa de cap lloc, desconeixen els motius d'aquesta decisió.

A petició dels socialistes hem demanat que cada panell marque l’espai reservat a cadascun dels partits per a evitar conflictes i males interpretacions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Senyor PSPV de Beniarres el motiu d’aquest escrit es dir-li que el bloc si que sap perqué no te espai .esta decisió es de la junta electoral ,que no perteneix al pp deixeu clar señor pspv, ni es competencia de l’alcalde , deixeu clar també,no pense que els demes en este cas el bolc no sap res, que son prou majors i competens per a estar assabentats, un altra cosa li comunique que el bloc ha demanat al pp ,a la llista i a alternativa permis per a poder posar cartels i tots tres li han dit que bé .