Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dissabte, 19 de maig del 2007

El mercat dels diumenges

El mercat dels diumenges ha sigut una proposta de l’actual equip de govern per dinamitzar i potenciar el nostre poble. Si ho han aconseguit, es un altre conter?

El nostre alcalde i el seu fidel regidor de cultura van diguent per ahí que els socialistes vam votar en contra de que es fera aquest mercat del diumenges, o van diguent “Mercat dels diumenges pese a la oposición del PSOE”.

Res més lluny de la realitat segons els nostre documents. El dia 6 d’octubre de 2005, l’alcalde de Beniarrés signava una decret amb el número 91 que diu “Adjudicación de contrato por procedimiento negociado para servicio de gestión y explotación de venta no sedentaria los domingos”. Aquest contracte va ser adjudicat a l’empresa MERCACOMTAT i simplement vol dir que li s’adjudica a aquest empresa el mercat dels diumenges.

Com es pot votar en contra si l’adjudicació ha sigut mitjançant un decret de l’alcalde? Perquè els decrets els signa l’alcalde i no ho consulta amb l’oposició. Com es pot dir que els socialistes no volem el mercat dels diumenges?

Nosaltres proposem un mercat amb provadors, seguretat i un lloc on fer les necessitats dels visitants i no el mercat actual, on es veu clarament el seu deteriorament dia rere dia. Un mercat amb promoció radiofonica i publicitat que el tire endavant i veure la llarga angoixa que està patint front a la passivitat dels nostres governants.

Si ens demostren el contrari, gustosament rectificarem.

2 comentaris:

DANIEL ha dit...

el 5 de noviembre de 2004, en sesión extraordinaria, en el punto número 5 " modificación de ordenanzas reguladora de venta no sedentaria" el PSOE se abstuvo y no voto a favor del mercat dels diumenges. Yo estaba en ese pleno, he preguntado porque quería saber la fecha exacta, para refrescaros un poco la memoria. No manipuleis tanto.

Beniarres al dia ha dit...

El dia 5 de novembre de 2004 , l’alcalde va proposar la modificació de l’ORDENANÇA REGULADORA DE LA VENTA NO SEDENTARIA i el resultat va ser 5 vots a favor dels partits de dretes i 4 ABSTENCIONS del socialistes.
Des de quan una abstenció es votar en contra? Abstindres val per a dir “Mercat dels diumenges pese a la oposción de los socialistas” com diu Ximo Andrés o “Els socialistes no volen el mercat dels diumenges” com diu el nostre alcalde? Es anar una mica lluny. Si haguerem estat en contra haguerem votat NO i no ho vam fem.
Aleshores, nosaltres no manipulem res. Ha quedat clar. Cal parlar amb propietat i donar-li a les paraules el seu significat tan que t’agrada al•ludir al diccionari en els teus escrits.