Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 29 de maig del 2007

Anàlisi electoral

Desprès de les eleccions cal analitzar els resultats. El resultat obtingut per el BLOC, al nostre parèixer, no ha sigut el que ells esperaven i tal vegada ha sigut un dels motius que el PP haja optés la majoria absoluta.

El BLOC ha tret 159 vots quedant-se a 20 vots de guanyar un segon regidor que li’l haguera llevat al PP trencant així la majoria aconseguida per la dreta. Creguem que també han d’analitzar els resultats.

Però la dada més significativa son els vots aconseguits pels dos partits independents. Si lles passades eleccions sumaven entre tots dos 271 vots, ara s’han quedat en 85 entre els dos, la qual cosa indica un transvasament de vots cap al PP ( vots de ApBe i la Llista) i al BLOC ( de la Llista). El treball fet al llarg d’aquest anys l’ha rendibilitat el Partido Popular.

També els socialistes hem baixat en 120 vots que han anat a parar al BLOC i al PP i que ens han llevat eixe quart regidor que teníem abans.

El que es clar és que el poble de Beniarrés ha volgut que governe el PP per majoria absoluta i que els dos partits independents no siguen participes de la vida municipal beniarresina. Un altra qüestió serà veure si el PP dona continuïtat al projectes encetats per els partits independents que ara han quedat fora i si son capaços de governar Beniarrés ells sols.

Tenim quatre anys per a veure la capacitat de gestió i treball del Partido Popular amb totes les institucions de cara, tant Diputació com la Generalitat.

A maig del 2011 tornarem a passar per les urnes i el poble, com a savi que és, tornarà a triar

3 comentaris:

DANIEL ha dit...

Señor pspv con el trabajo que tienes atendiendo a la gente y aun continúas? solo decirte que mal empezamos, ya estas manipulando información con ventajas, acaso no has observado que esos que le faltan al bloc si los restas al psoe os quedabais con dos concejales? y el pp con la mayoría absoluta igual, os ha faltado un pelo para perder 2 y a ver si nos aclaramos os habéis pasado tres años diciendo que el alcalde no podía gobernar bien por culpa de independientes y ahora insinuáis que ya veremos si el pp es capaz de gobernar solo , como quedamos ¿

salva ha dit...

Estimat Fede:
Este blogg no es per a expresar opinions? No es un blogg democràtic?
Donç, per que a mi no se me dona l'oportunitat d'opinar?
El recorde que ahir vaig fer un comentari i s'han publicat tots meny el meu, perque? A cas vos vaig fartar el repete o vos vaig calumniar? Jo pense que no.
Oh! es que teniu por de les meues reflexions? , oh!, es que teniu por de contestar-me?
M'agradaria que el publicareu (sino es que haja sigut un error )
Gracies

Beniarres al dia ha dit...

A tú qui t’ha dit que s’han de restar al PSPV? Perquè no ha a la Llista? O al PP? O a simplement gent que no anat a votat?