Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dilluns, 21 de maig del 2007

Fa falta aquest bloc

Desprès de fullejar els diferents programes, ens hem adonat, que la creació d’aquest bloc ha sigut necessària i encertada al veure la gran quantitat de xifres marejants que ens mostren els components de l’equip de govern al llarg d’aquests últims anys , fins i tot el PP al seu programa diu que ha invertit 300.000 milions de pessetes en inversions (deu ser una errada involuntària ??)

Ha sigut encertada per des d’aquest bloc ens hem adonat que molta gent ha conegut en que realment es gastava els diners el nostre ajuntament, eixes coses que es venien com que “Vienen subvencionadas por la Diputación” i que deien que no costaven diners si ens constaven a tots molt diners. Hem mostrat com regidories com Medi Ambient no es gastava ni una tercera part del seu pressupost i com el seu regidor era una persona pràcticament desconeguda per a una gran part del poble, també com pràcticament totes les obres públiques acaben amb sobrecostos i altres.

També ha sigut encertada perquè als programes fullejats, no he vist en cap els diners gastats en actes protocol·laris i convits, que sols l’any passat va pujar a 18.000 €, o els diners que va costar el mercat medieval de Beniarrés, l’any passat més de 40.000 €, o tampoc ix el préstec fet per l’ajuntament per a pagar l’obra del pla de millora, o la nefasta gestió feta amb el sortidor de Rosa Escrig, o la desaparició de l’esport local, o els diners gastats en l’homenatge al Beniarrés CF, o el nul·la gestió dels edificis públics, o perquè no es feia res per part del PP per a que vingueren diners per a urbanitzar el polígon, o com s’han tornat fiances i altres.

Tampoc hem vist els motius pel quals no es va fer la trobada 20ena Trobada d’Escoles Valencianes a Beniarrés, o perquè ha desaparegut la lliga de futbol 7, o perquè el grup de teatre de Beniarrés no ha actuat al centre cultural “Joan Fuster” i altres.

Es clar que a alguns els molesta que la gent estiga informada. Seguirem estan ahí

2 comentaris:

ana ha dit...

et diré que el unic motiu que hi ha per a que no es celebre la trobada, es simplement que alguns membres de eixa reunió no van aceptar que es possara la nostra senyera i no la cuatribarra. Aixo´es DEMOCRACIA SENYORS!
en tan de despilfarro que segons tú ha fet el actual govern, ens podries demostrar que els 17 millons de les antigues pessetes, que hi ha de superhabit es una falsa? tranquils que les vostres mentires i enredos els vorem el proper dia 27.

ana ha dit...

es clar que a la gent ens molesta fer preguntes i que no les contesteu, aixì eixiriem de dubtes!