Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

divendres, 4 de maig del 2007

Imprudència, ignorància i realitat

El passat dilluns dia 30 d’abril, el nostre alcalde i candidat a les eleccions locals per el Partido Popular Luís Tomás va ser entrevistat en una emissora comarcal. Entre les moltes coses que va dir i el bany de glòria que es va auto pegar voldriem ressaltar una comentari que va realitzar.

Textualment va dir en referència a aconseguir ajudes per a urbanitzar el polígon el següent:“ mosatros ja tenim parlat en lo que son el partit a altes esferes que si entravem a governar ens ajudarien en tot el que fera falta per a que fora possible eixa urbanització, com lo qual no va fer falta demanar res nou, sino que simplement comprar tot lo que faltava perque era la condició indispensable per aconseguir eixa ajuda .... “. Increïble que un polític diga açò.

D’aquestes paraules es dedueix que la Generalitat Valenciana no ajuda a tots els ajuntaments per igual, sino que depen del govern que governe a l’ajuntament corresponent. Que passa quan governava el PSPV l'ajuntament de Beniarres eixes ajudes no podien vindre? Si era tan fàcil, perquè quan els socialistes anavem a la conselleria a demanar ajudes per urbanitzar el polígon ens deien que no hi havien?, La Generalitat Valenciana no es el govern de tots els valencians o sols és dels pobles governats per el Partido Popular?

Un altra cosa que es dedueix d’aquestes paraules es que si no es feia la moció de censura, el PP s’haguera callat com aconseguir aquesta subvenció i haguera preferit que no s’aconseguira perque eren socialistes els qui governaven aleshores Beniarrés?, Es aquesta la forma de treballar del PP? Mentrestant en tots els plenari quan governaven els socialistes deien que sense subvenció el polígon no es podia portar endavant. I perquè callaven i no deien com aconseguir la subvenció promesa si ja ho tenien tot parlat, perquè no estaven ells al govern? Lamentable la catadura moral d’aquesta gent.

Tan sols cal tirar d’hemeroteca, per recordar, que tres dies després de la moció de censura, eixia publicada una foto als mitjans de comunicació on el conseller Miguel Peralta, Luís Tomàs, Francisco Lopez i Joaquin Andrés signaven un conveni amb l’ajuntament on subvencionava l’urbanització del polígon.

Aquest és el govern que tenim a la Generalitat Valenciana i al nostre ajuntament. Aquestes declaracions denoten la imprudència del nostre alcalde al fer-les ja que deixen a la llum la forma de governar el PP la Generalitat al mateix temps que ens mostren la realitat encara que que Francisco Camps diu que governa per a tots i fa obrir els ulls als ignorants que s’ho creuen.

Fem-los fora.

3 comentaris:

LUIS TOMAS LOPEZ ha dit...

COMO SE PUEDE SER TAN …………………………….
PERO QUE PELICULA CUENTAS DE QUE APARECIÓ EN LA PRENSA UNA FOTO FIRMANDO EL CONVENIO DEL POLÍGONO, ¿NO SABEIS LEER?
ESA ENTREVISTA FUE PARA VER LAS POSIBILIDADES QUE TENIAMOS DE SUBVENCIONAR LA URBANIZACIÓN, COSA QUE PROMETIAMOS EN NUESTRO PROGRAMA, Y PARA LO CUAL SE NOS DIJO EN ESA ENTREVISTA QUE TENÍAMOS QUE ADQUIRIR TODOS LOS TERRENOS, CONDICIÓN QUE YA SABIAMOS Y QUE VOSOTROS A PESAR DE CONOCER OS EMPEÑABÁIS EN PEDIR SABIENDO QUE NO OS LA IBAN A CONCEDER PORQUE SIN LOS TERRENOS NO HAY AYUDAS.
Pero ya que hablas de la firma del convenio, esa foto la verás en nuestra campaña y precisamente a ese convenio tu partido el que tanto quiere a Beniarrés fue capaz de no votar a favor, esa es la foto que debe de ver Beniarrés que tanto que habláis de economía y de preocupaciones sois capaces de o votar a favor de 40 millones de pesetas para Beniarrés



Luis tomás lópez

Fede Jordà ha dit...

Aquesta es una carta que vam enviar a Radio Elite amb moitu d'unes declaracions de l'alcalde de Beniarrés en Abril de 2006 respecte a la subvenció del polígon:

“Com a membre del grup municipal socialista, voldria fer una aclaració respecte a unes declaracions fetes en aquesta emissora en el dia d’ahir per l’alcalde del meu poble, Beniarres, En Luis Tomas.

Ahir per la vesprada al programa de ràdio Elite “Conversa i sent: conversem”, Luis Tomas, alcalde de Beniarrés va dir, entre altres coses, que respecte a una subvenció de Conselleria per a fer infraestrucutres al polígon industrial de 240.000 €, en paraules seues diu que.” el partit socialista havia votat en contra de rebre aquesta subvenció”. Mai més lluny de la realitat. Aquesta afirmació es una greu falsetat per part del màxim representant del meu poble. Ës mentida.

Per fer memòria recorde que’l dia 12 de Març de l’any 2004 es va celebrar un plenari extraordinari per condemnar el brutal atemptat que va sofrir Madrid. El major atemptat ocorregut a l’estat espanyol. Doncs be, el nostre alcalde a banda de posar el punt del dia comdemnant l’atemptat, que sols s’haguera d’haver portat aquest punt a l’ordre del dia degut a la gravetat de l’atemptat i al carácter extraordinari del plenari, va posar un segon punt que deia “Aprobar el proyecto de convenio de colaboración entre la Conselleria de Industria, Comercio y Turismo y el Ayuntamiento de Beniarrés para larealización de infraestructuras en el polígono industrial”.. Doncs be, l’alcalde sol•licità l’aprovació del mateix, posposant per a un futur plenari, les opinions polítiques. El nostre portanveu va proposar la retirada d’aquest punt de l’ordre del dia, ja que era una plenari en exclusivitat per condemnar l’atemptat i després fer una manisfestació pels carrers del poble. La resposta de l’alcalde va ser que no el retirava i que es votara. La resposta del nostre grup va ser negar-se a participar en aquest punt degut a creiem que les victimes d’aquest brutal atemptat és mereixien un respecte i que l’andemà és podia celebrar el plenari per aprovar aquest conveni.

El resultat de les votacions va ser: 4 abstencions PSOE i 5 a favor de l’equip de govern.

Al plenari celebrat el dia 25 de Març, el nostre portanveu va fer que constara en acta que el grup socialista està a favor d’aquesta subvenció.

Aquesta és la realitat, li agrade o no li agrade al nostre alcalde, Per tant, el Partit Socialista de Beniarrés mai ha votat en contra d’aquesta subvenció. Mai. Com anem ha votar en contra d’una ajuda tan important per a Beniarrés?, Com anem a votar en contra d’algo que ha parit el Partit Socialista de Beniarrés?

Per tant el nostre alcalde ha contat una greu mentida i des d’aquesta emissora li demane que rectifique públicament aquesta greu acusació..”

ana ha dit...

como podeis hablar de mentiras? si vosotros no parais de mentir? dónde están vuestras disculpas?do dónde ós hábeis sacado que los extrangeros de éste pueblo no pueden votar? no teneis otra faena que ir por ahí haciendo rellenar papeles a la gente y haciendoles perder el tiempo? eso también podriais explicarlo porque la gente no lo tiene muy clarito.
otra cosa mariposa! de qué sirve estar tan cerca de las víctimas del 11 M? Si el día después de las elecciones ya no os acodabais de ellas? a vosotros sólo os interesa estar en el poder AL PRECIO QUE SEA.