Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dijous, 17 de maig del 2007

La llei de Murphy

El senyor Murphy, màxim representant de la mala sort, és un personatge fictici que va ser inventat per l’escriptor Arthur Bloch amb el seu principal lema de:

“Si alguna cosa pot anar malament, anirà malament”

Així, quan cau una llesca de pa, quedarà en el terra, sens dubte, pel costat de la mantega. I si per causalitat no és així, serà perquè no ens hem adonat que la hem untat pel costat equivocat. Com aquesta, les situacions que donen la raó a aquest sinistre personatge són infinites.

Ens sembla que la Llei de Murphy es compleix al 100 % pel que respecta al famós sortidor que el nostre ajuntament ha construït a l’entrada del poble.

Tothom sap els diferents processos que ha sofrit l’esmenta’t sortidor. Tothom sap que s’ha construït sense clavegueram. Tothom sap que s’ha tingut que retallar per que impedia l’accés a la carretera i complint la llei de Murphy, ara s’ha tingut que tapar amb un enreixat de ferro, llevant-li la poca gràcia que tenia. Ni clavat el compliment de la llei i sembla que encara no ha parat.

Per això, comencen a sorgir fórmules per fer front a la malastrugança. Veiem algunes.

Fórmula per tirar llimona al peix. Posa't el peix a l'ull dret, agafa la llimona i exprem-la en qualsevol direcció. No falla mai.

Fórmula per aparcar prop de casa. Dóna unes quantes voltes a prop de casa per buscar aparcament. Espera trenta minuts. Adreça't a un altre barri situat almenys a trenta minuts de casa. Retorna al teu domicili a peu o, millor, en taxi (que inevitablement tindrà sintonitzada la COPE). Quan arribis al teu portal, veuràs dos o tres llocs buits davant. Infalible.

Fórmula per acabar amb els desgavells a l’ajuntament. El proper dia 27 de maig vota al Partit Socialista del País Valencià. Vota a Jose Vicente Sanjuán com alcalde.