Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

divendres, 1 de juny del 2007

La Fira de Beniarrés

La Fira de Beniarrés d’aquest any serà el primer gran repte per al nou equip popular que s’hi troba al front de l’ajuntament de Beniarrés.

De tots és conegut que aquesta Fira, era Ximo Andrés, el màxim organitzador (açò no vol dir que ens agrada el que es feia i el seu desmesurat cost econòmic) però si que hi ha que reconèixer que ell era el motor de la mateixa i el qui va propiciar el canvi de dates a l’estiu ( fins i tot s’anomena la Fira de la Calor).

Doncs bé, ara sense la figura d’aquest regidor serà el nou equip de govern l’encarregat d’organitzar-la, promocionar-la i posar-la en marxa, tot i que es conegut, que al nostre alcalde no li agraden aquestes dates per a fer-la. No sabem l’experiència del nou equip de govern en aquests menesters i qui serà el regidor encarregat d’organitzar-la.

De segur que tindren un mercat medieval (sols cal contractar-ho a una empresa) i una revetlla ( aquest any vindrà el dia 30 l’Orquestra Valparaiso) però la resta de la fira es una vertadera incògnita. Ja ho vorem. De moment ens agrada que no es gasten 20.000 € en una orquestra com va ser l’any passat amb Formula V.

La firà serà els dies 29 i 30 de Juny i 1 de Juliol. Que no faça massa calor.

1 comentari:

Benja, ha dit...

Buenas, es la primera vegada que escric en aquest blog, y de momen donar les grasies per deixarme participar, Ara be señores de la oposicio del Anjuntament de Beniarrés, lo que verdaderamen veig increible es que encara tragereu 279 Vots i estic ben segur que 250 vots no saben ni que existeis estes pagines tan fei... en la red y que les publiquen els que mos volen governar , mal cami amic, pero es igual si seguiu en esta linea de menos preciar tan a tots estic ben segur que la politica local no arranca be.
Si no sabeu encara qui te que vindre en la fira i ya esteu critican. Anim y aprofiteu 4 añys per fer una oposicio constructiva.