Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dilluns, 14 de maig del 2007

Programa Electoral dels Socialistes de Beniarrés ( I )

La nostra aposta sou vosaltres i la nostra i la de tots és EL BENIARRÉS QUE TU VOLS, amb més benestar, més convivència i més progrés.

Per a fer això, hem recollit els problemes que se’ns han plantejat i les solucions que proposa el PSPV-PSOE.

SERVEIS PÚBLICS I PERSONAL

Els socialistes apostem per un lloc de treball digne i de qualitat, gestionant amb eficàcia els recursos econòmics que actualment disposa l’ajuntament per a mantenir en òptimes condicions els edificis i infraestructures públiques. I per a fer-ho ens comprometem a oferir les següents places públiques:


· Per a millorar el servei administratiu als ciutadans oferim una plaça d’auxiliar administratiu i dues de serveis públics de neteja.

· Apostem per la seguretat de tots els ciutadans. Per a millorar la seguretat, l’accés al col·legi, controlar els animals de companyia i la circulació a Beniarrés es crearà la policia de proximitat.

·Per a mantenir el patrimoni públic es creen dues places d’operaris de serveis múltiples.

·Per a gestionar el Centre Cultural i el Museu, s’oferirà una plaça de conserge.

·Es crearà una borsa de treball per a facilitar l’accés als interessats en treballar a les empreses instal·lades al polígon industrial.

·Creació del “telèfon verd”, un nou servei municipal que implicarà habilitar una línia telefònica gratuïta on podran dirigir-se tots els ciutadans per a exposar els seus problemes, plantejar solucions i exigir actuacions puntuals al municipi.

·L’ajuntament ha d’estar al servei dels ciutadans, per tant, obrirà per les vesprades per a prestar major servei. Així com ampliar i millorar els punts de difusió dels “bandos”.

·Anem a fer les gestions necessàries per a ampliar i millorar el repetidor de televisió per a poder veure més de 20 nous canals gratuïts amb la Televisió Digital Terrestre (TDT).

·Senyalització viària no contaminant, visual i funcional.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

PSPV OS HABEÍS PASADO 7 PLAZAS NUEVAS VAIS A CREAR POR 2 MILLONES DE PTAS AL AÑO SON 14 MILLONES APARTE DE LOS QUE YA HAY SON 22 MILLONES DE DONDE LOS VAÍS A SACAR Y POR LA NOCHE NO HAY POLICIA? SI CREAS UNA PLAZA ES UNA OBLIGACION PARA SIEMPRE, AH YA SE DE DONDE SUBIENDO LOS IMPUESTOS… MENOS GLOBOS, SI TANTA GENTE HACE FALTA COMO OS DÁIS AHORA CUENTA?
SOLO CON ESTO YA NO HACE FALTA LEER MAS VUESTRO PROGRAMA, NO HABÉIS CAMBIADO.

Beniarres al dia ha dit...

Sols amb els diners gastats l’any passat amb convidades i actes protocol•laris, et recorde que puja a més de 18.000 € , ja es pot pagar una plaça. I no et poses nerviós i asustes al personal amb la pujada d’impostos. Amb una gestió eficaç i fugint de la imatge es pot aconseguir. Tindràs oportunitat de comprovar-ho al llarg dels propers 4 anys, si el poble de Beniarrés ens dóna la seua confiança