Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dissabte, 19 de maig del 2007

Acte dels socialistes

De vertader èxit es pot qualificar l’acte que els socialistes de Beniarrés van celebrar al Centre Cultural “Joan Fuster”, ahir per la vesprada.

Al voltant de 150 persones ens van acompanyar en aquest acte. Des d’aquest línies donar-los les gràcies tenint en contra la calor xafogosa que feia i l’hora un tant matinera.

L’acte va consistir en les exposicions de Mª Vicenta Crespo, Ricar Torres i Jose Vicente Sanjuan, alcaldable per el Partit Socialista del País Valencià per a les properes eleccions del 27 de maig. Mª Vicenta va f er una exposició enfocada a ressenyar la gestió del Generalitat, fent especial ressò a la Sanitat i a la futura privatització del pàrquing de l’hospital Verge dels Lliris. Ricar Torres va exposar les actituds del PP a Madrid i la negativa d’aquests a ampliar drets socials i Jose Vicente Sanjuan va presentar el programa electoral amb que els socialistes es presenten, ressenyant que queda molt per fer i que cal una millor gestió al nostre ajuntament.

L’acte va tenir un acte molt emocionant i va ser quan dolçainers i tabaleters, van tocar l’himne del Partit Socialista. Vertaderament emocionant. Una bandera del nostre país coronva l'escenari. Com a cloenda es van repartir roses i globus.

Avui le que ha presentat el seu programa ha sigut la Llista de Perputxent també al Centre Cultural, desconeixent el que s’ha fet en l’acte i l’afluència de gent.

1 comentari:

ana ha dit...

pues 150 rosas al precio que estan , una de dos o son flojas o es que las subvenciona zapatero?
al partido popular no nos hacen falta esas cosas, porque las llevamos en nuestros corazones,sabemos cual es nuestro himno y nuestra bandera sin lugar a duda.lo que no entiendo muy bien es porque no deberia ser la misma bandera y el mismo himno,,,,
y eso de 150 personas no te lo crees ni tú