Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dissabte, 5 de maig del 2007

Presentació dels socialistes

Ahir divendres dia 4 de maig, va tenir lloc la presentació oficial de la llista del Partit Socialista del País Valencià a la Biblioteca Municipal de Beniarrés.

La sala estava de gom a gom i vam contar amb la presència de representats de diferents agrupacions socialistes de la comarca, familiars i simpatitzants que van voler donar suport a aquesta llista que es presenta per poder portar endavant un canvi en la forma de governar el nostre poble. La bandera del nostre país envoltava la sala.

L’acte va consistir amb la presentació del nostre candidat, Jose Vicente Sanjuan Camps i amb un parlament d’aquest, on ressenyava les ganes de treballar que té aquest grup, el fet de que tots vivim al poble, la paritat en la llista i no per complir la llei sino perquè tota la gent que es presenta ho val. També es van donar uns primeres pinzellades del que serà el programa electoral del PSPV-PSOE amb el qual es presentem i que bàsicament serà la millora dels serveis públics, el foment de construció de vivendes, l’ampliació del polígon industrial i la revitalització tan cultural, esportiva com social del poble.

A l’acabar l’acte es va realitzar un vi d’honor al Bar Crespo.

Es pot dir que ja s’ham presentat oficialment però a nosaltres ja fa temps que ens coneixen perquè vivim a Beniarrés i volem seguir vivint.