Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 22 de maig del 2007

Doble vara de medir

El PP té dues vares de mesurar quan parla del TRIPARTIT. És evident que quan el PP es refereix al tripartit és refereix al govern català o al possible pacte PSPV-EU-BLOC que pot governar la Generalitat valenciana per acabar amb el malbaratament dels diners de tots els valencians i l’abandonament del serveis bàsics per part de l’administració valenciana.

Quan el PP parla del tripartit parla de pactes anti natura, de pactes d’interessos, parla d’especulació, parla de pancatalanisme, parla de que no volen “Agua para esta tierra”, també fa referència a que serà l’enfonsament econòmic per a tots els valencians, i un llarg etcètera que fa que el PP assembla un tripartit un cúmul d’interessos entre els components del mateix que portaran la desfeta allà on governen.

Però , ai amic!! I quan el qui forma el tripartit és el mateix PP?, aleshores es un pacte legal, democràtic, un pacte que portarà el benefici a la població, que no hi ha darrere cap interès particular, que és lo més normal del mon. Per al PP un tripartit, quan ell forma part, mira l’interés general, és el defensor del vertaders valors democràtics, és transparent, no amaga interesos particulars, els seus representats no volen viure de la política, tot el poble sap les condicions del pacte, no intentaa aprofitar-se de les institucions en benefici propi.

Quanta demagògia. Caldria que algun dirigent del PP es passejarà per Beniarrés ( dona igual que siga Zaplanista o Campista) per a que vejera el nostre TRIPARTIT.