Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 8 de maig del 2007

I la pista poliesportiva coberta?

Farà quasi un any el nostre alcalde i el regidor d’esports van vendre als jovents i a tot Beniarrés que Beniarrés anava a tindre una pista poliesportiva coberta. Així ho pregonava a tots els jovents que veia. L’obra consistia en el cobriment de l’actual pista i un dels arguments emprats pel nostre ajuntament per a demanar la subvenció era que Beniarrés tenia una escola de patinatge, una escola de voleibol, lligues de futbet i dos equips de futbet sala femení. Per a caure de tos de la mentida.

Doncs be, algú ha vist la pista poliesportiva coberta? Nosaltres NO i esperem que no ens tornen a tirar les culpes de que a dia d’avui encara no estiga feta, o tal vegada, com ja va sent habitual quan les coses no es fan “la culpa es dels socialistes que no volen que es faça”.

Ara qui serà el responsable de que no s’haja fet, l’alcalde, el regidor d’esports o la Diputació? Per que medalles si que els agrada penjar-se però quan les coses no es fan van mirant cap a tots els costats. Caldria donar explicacions i no vendre el peix abans de pescar-lo.

3 comentaris:

salva ha dit...

No se realment qui es el qui escriu estos articles, pero sols una cosa vos tinc que dir: la gen t d'aquest poble com jo estem farts de que lo unic que es fatja es criticar i criticar. No dona igual qui mane? No dona igual que siga del PSOE o del PP? al fi i al cap sou gent del poble que es suposa que teniu que treballar per al poble, per a que prosperem, per a que la gent estiga a gust i no tinga que anar-se'n fora a viure. Crec que l'objectiu final de la política d'un poble es aquesta. M'agradaria que reflexionareu i pensareu si vos recompensa en algo estar conspirant, criticant i votant en contra sempre les idees dels altres. Estem farts de blogs i revistes. Volem consesn, que les coses es fajen per be del poble...! i no per que ens pase pel cap fer-li la contra a l'altre partit politic sols perque siga de dretes o perque estem cremats per la mocio de censura. Això es passat!.
El resultat de tot el que heu fet en esta candidatura es vorà a les urnes el dia 27, i ja hem direu si a valgut la pena esta guerra sense trellat.

LUIS TOMAS LOPEZ ha dit...

Señor no se quién del pspv estése tranquilo que nadie le echa la culpa de lo que no la tiene .usted mismo se la quita o se la pone , sin venir a cuento.
En primer lugar claro que beniarrés va a tener una pista cubierta , también es verdad que yo lo anuncié y a dia de hoy le puedo decir hasta la empresa adjudicataria “esclapes e hijos”
Mire el que debería estar nervioso porque aun no se haya hecho soy yo, pero como se que se va a hacer estoy muy tranquilo, le contaré:
Beniarrés entro dentro del plan de cubrimiento de pistas de la provincia y quédese con este dato de 141 pueblos de la provincia beniarrés ha sido una de las elegidas de las once que se han concedido ,y eso gracias a las gestiones hechas por este gobierno ,de eso es de lo que debería sentirse usted orgulloso le repito de 141 pueblos hemos sido una de las onc11 privilegiadas.
Respecto a de quien es la culpa de nadie . le diré que esto primero se concedió, después se quedo desierta la obra , después se adjudicó a una empresa , esa empresa vino a hacer mediciones , presentó un proyecto que fue revisado por los técnicos de diputación ,que encontraron fallos en el proyecto y que ahora se están corrigiendo y que una vez dado el visto bueno de los técnicos de la diputación ,Beniarrés tendrá su pista cubierta y gracias a un gobierno en el que está el partido popular.
aquí no se vende nada si no está confirmado, no como su polígono que se vendió tantas veces que caducó
LUIS TOMAS LOPEZ

Beniarres al dia ha dit...

Ens alegra saber els motius pels quals encara no està coberta la pista poliesportiva i que la culpa no recaiga en els companys socialistes encara que haguera sigut millor que ho hagueres explicat en sessió plenari als companys socialistes i a tot el poble i no pregonar-ho en un bloc. Però tot arriba. Anem millorant.

Una vegada posat a explicar, ens podries dir perquè vas vendre al poble de Beniarrés que als terrenys d’un particular del C/ Dr. Orero l’ajuntament anava a fer una piscina o perquè a dia d’avui encara no s’ha urbanitzat l’àrea de del Dr.Orero i els motius de fer una modificació de l'area?, ja que si no s’haguera fet la modificació ja estaria plena de casetes. Podries explicar com es passa de tenir terreny agrícola a la construcció d’un polígon industrial?

Tranquil•litzat que encara falten dies per a el dia de les votacions.