Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 1 de maig del 2007

Preguntes sense resposta

El dia 30 d’abril, el nostre alcalde Luís Tomàs, va realitzar un programa de radio en una emissora comarcal pegant-se un bany de glòria i com no, culpant als socialistes de tot el que no ha pogut fer. Fins i tot, s’apropiava de projectes deixats pels socialistes (redactats i finançats) arran de la moció de censura.

Fent una paradoxa i recordant la frase “Quan el mal ve de d’Almansa a tots alcança” el nostre alcalde la interpreta “Quan el mal ve a Beniarrés la culpa es dels socialistes” i es que comença a cansar que ens donen un poder que no tenim quan ens acusen de bloquejar la construcció de cases al Dr. Orero, o de bloquejar la restauració del Barranc de l’Encantada.

I és que al mateix programa deia fent referència al modificació nº 2 del PGOU (la zona del Dr. Orero) el següent “Això si que ho han conseguit, paralitzar-ho amb al·legacions”. Doncs be, ja que es nega a fer una cara a cara amb els socialistes perquè no explica al poble per quins motius encara no ha eixit publicada aquesta modificació al DOCV si va dir fa més de 4 mesos que ja estava dictaminada a favor per la Comissió Territorial de Urbanisme? Quins son els motius vertaders per a promoure aquesta modificació?, Com podem paralitzar la modificació si han sigut desestimades les al·legacions amb el vot de l’equip de govern? Perquè no explica al poble el conveni que ha signat amb els propietaris dels terrenys? Perquè no diu on van a parar els terrenys que l’ajuntament té en aquesta area? Perquè no diu els diners que li costa al poble aquesta modificació? Perquè no diu que l’enviaven a passejar quan portava les ordres de paralització d’una obra dintre de l’àrea? I moltes més preguntes que el nostre alcalde es nega a debatre.

És el nostre alcalde el que havia venut, que anava a construir-se en la zona del Dr. Orero una nova piscina i que novament van ser els socialistes els quin ho vam impedir. Un nou Sant Benet que ens pengen al coll dels socialistes quan simplement va ser que la Diputació va requerir la disponibilitat dels terrenys a l’ajuntament i va tenir que dir que NO disposava d’ells.

Cadascú deu assumir les seues responsabilitats i nosaltres les assumim però que no ens pengen el que no és.