Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

divendres, 18 de maig del 2007

Programa Electoral dels Socialistes de Beniarrés (IV )

La nostra aposta sou vosaltres i la nostra i la de tots és EL BENIARRÉS QUE TU VOLS, amb més benestar, més convivència i més progrés.

Per a fer això, hem recollit els problemes que se’ns han plantejat i les solucions que proposa el PSPV-PSOE.
OBRES I URBANISME

Els socialistes volem facilitar la construcció i reforma de vivendes a Beniarrés i per això proposem:

·Reducció de l’impost de construcció per a les obres menors de 6.000 € i reducció fiscal per a la rehabilitació de vivendes antigues.

·Oferirem serveis tècnics d’arquitectura altament qualificats.

·Compromís d’atorgar la llicència d’obra en menys de 15 dies per a les obres menors.

·Impulsarem les energies renovables per a la construcció de noves vivendes, mitjançant reduccions en l’impost de construccions, instal·lacions i obres. I tramitació gratuïta de las subvencions corresponents.

·Tramitació de subvencions per a les obres noves que instal·len energia solar.

L’urbanisme s’està convertint en un vertader focus de corrupció en molts ajuntaments. Els socialistes volem un urbanisme transparent i que els beneficis vagen cap al poble. Per això, proposem:

·El desenvolupament de l’àrea de repartiment de la zona Doctor Fleming i Teular Nou amb l’objectiu d’obrir una avinguda principal i alleugerar l’estrangulació del carrer Torres Orduña.

·Creiem que els carrers Sant Francesc i Cova Santa estan mal comunicats. Per a resoldre aquest problema s’adquirirà un immoble per a obrir un carrer que els unisca amb el centre del poble.

·Anem a proposar que el 50% de les vivendes noves siguen de Protecció Oficial amb els beneficis obtinguts del polígon industrial.

·Ampliació de l’àrea industrial del polígon industrial “Els Pinets” de forma immediata.

·Adquisició del solar conegut com Casa la Muda per a infraestructures municipals.