Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dijous, 17 de maig del 2007

El BLOC per al Partido Popular

" El BLOC NACIONALISTA és un partit catalanista i separatista.

Són catalanistes perquè volen annexionar la Comunitat Valenciana a Catalunya per inventar els “Països Catalans”. Són separatistes perquè volen que els valencians ens separem d’Espanya. Odien la nació Espanyola i reneguen d’ella.

Són els aliats de l’Esquerra Republicana de Carod Rovira, i recordem que Carod negocia i pacta amb els terroristes etarres.

Odien el valencià perquè volen obligar-nos a parlar en català, repudiant la nostra llengua. Insulten el castell`iel bilingüisme, tan característic dels valencians.

El BLOC aprofita qualsevol acte cultural, esportiu i social per polititzar-lo i inculcar-nos les seues idees catalanistes i separatistes.

Se les donen de verds i ecologistes però es neguen a recolzar propostes per dur aigua de qualitat a les nostres terres i hortes. Als actes públics canvien l’himne de València per la “Muxaranga” catalanista."

Aquesta definició del BLOC la fa el Partido Popular de Muro en els pamflets que ahir va repartir pel poble veí. Denota un desconeixement d’aquest partit polític que ens deixa bocabadats.

No sabem si aquests adjectius que el Partido Popular ha emprat en Muro son generals a tot el partit de dretes o, tal vegada, amb sols 9 quilometres de diferència, el Partido Popular de Beniarrés canvie d’impressió.

1 comentari:

salva ha dit...

acaso me podríais demostrar que alguna cosa que dice el partido popular de Muro es falsa? las cosas son así, no busqueis ninguna excusa, la gente está harta de que os escondais con la excusa del valencià, todos sabemos que no es así.
sabrias decirme cual es la bandera de la comunidad valenciana?
eso es renunciar a tu propia tierra,a tú lengua y a tus costumbres.
porqé cuando escribes en este blog no utilizas palabras en valenciano?
te podría poner más ejemplos pero no vale la pena, no nos engañeis, que no estamos tontos.HACED UNA CAMPAÑA ELECTORAL como dios manda y no una campaña en contra del PP, O ES QUE no se os ocurre nada con fundamento? porque sabeis que la gente ya no os cree.