Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 2 de maig del 2007

Lleis no escrites

Hi han lleis que no estan escrites però que son tan velles com la vida mateixa. Aquestes es compleixen sense que cap jutge dictamine justícia per que és respecten i s’assumeixen quan u fa un tracte.

Quan u vol comprar un cotxe, una casa, un animal, uns terrenys dóna un senyal i si després es tira arrere el perd sense importar els motius pels quals es trenca aquest tracte. Això passa a Beniarrés i en tots els llocs que coneixem, o passava fins ara.
Al plenari celebrat el dia 3 de maig i amb els vots favorables del PP, ApBe i la Llista, es a dir, Luís, Paco, Yolanda, Ximo i Justo es va tornar una fiança després de tirar-se enrere el comprador.
Al nostre pareixer, aquesta actitud, crea un greu precedent, no sols per aquesta legislatura sino per a futures situacions de cara a l’ajuntament de Beniarrés. Els nostres governants deuen vetllar pels interessos del poble i no caure en casos puntuals, ja que el precedent ahí queda i qualsevol d’ara endavant demanarà les mateixes resolucions i els mateixos drets per part dels governants de torn.

El més greu, al meu pareixer, es que hi havia un document signat per les dues parts que deia tot el contrari, fins i tot, un informe desfavorable per part dels serveis jurídics de l’ajuntament a que es tornara la fiança i al qual van fer cas omís, aleshores, per a que es signen els contractes? .Mal precedent ha marcat el nostre ajuntament. Mal precedent.