Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dijous, 10 de maig del 2007

Comença la campanya electoral

Quan el rellotge marque el canvi de dia, comença oficialment la campanya electoral per a les properes eleccions locals i autonòmiques. Es temps de xerrades, presentacions, sopars i pegades de cartells. Es temps de propostes, idees, solucions i de mirar en positiu sempre cap endavant.

Els diferents candidats podran demanar el vot per al seu partit i presentar els seus programes electorals per tal d’aconseguir el vot d’eixe tant percentatge de gent que encara no té el vot decidit o d’animar a la gent que no pensava anar a votar.

Es clar que amb 5 partits que es presenten, un sols vot pot ser decisiu per al resultat final de les eleccions i que tots intentaran aconseguir el màxim nombre de vots.

Els socialistes oferim un projecte de poble participatiu, treball públic de qualitat, vivendes de protecció oficial, escoles esportives, creació de comissions, respecte del medi ambient i un llarg etcetera que ja podreu veure al nostre programa electoral que anirem repartint per les cases de Beniarres.

Esperem que aquests 15 dies de campanya siguen tranquils, amb tolerància i respecte cap a totes les llistes electorals que es presenten. Que es respecten els cartells electorals els panells instal·lats per el poble. Que es respecten els actes dels diferents partits. En defnitiva respecte i tolerència i que el poble decidixca.