Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 15 de maig del 2007

Cal una millor gestió

Cal una millor gestió dels edificis i dels bens públics. Prioritzar les inversions i garantir el seu funcionament i no una vegada construïts o adquirits tenir que tindre’ls tancats o aparcats.

Dos exemples explicaran el que diguem: el primer fa referència al Museu Arqueològic o Sala d’Interpretació de la Cova de l’Or. En aquest obra s’han invertit, entre la remodelació de l’edifici i l’equipament, al voltant de 110.000 €. En les seues primeres setmanes de gestió,(suposadament és quan un major nombre de gent va a veureu ), sols obri unes poques hores els diumenges. Casualment aquest diumenge, vam estar presents en la seua obertura i el seu tancament i sols va estar obert 1 hora i 45 minuts. Aleshores, Beniarrés deu invertir aquesta quantitat de diners en aquests tipus d’obres o deu prioritzar i gestionar millor els diners públics?. El més curiós és que s’ha demanat un altra subvenció per ampliar el museu, segons diu en la memòria enviada per “debido a su gran éxito de aceptación y el gran número de visitantes”, doncs ni menys ni més que 90.000 € més.

L’altre exemple que volem posar és que actualment l’ajuntament disposa d’una màquina de netejar els carrers ( sembla ser que es deixada per un altre ajuntament). Aquesta màquina (de segur que molts de vosaltres ni l’haureu vista) ,es de color roig i no l’haureu vista perquè està aparcada i no s’utilitza per al seu menester. Aleshores per a que la volem?, Perquè no s’utilitza?

Aquets dos xicotets exemples és el que els socialistes no volem i per això ho denunciem. Volem gestió. Volem una gestió eficaç i que el ciutadà palpe els resultats. Que veja que els diners públics estan ben invertits i que donen com a resultat una millor qualitat de vida.

Si el poble ens dóna la confiança de governar l'ajutnament de Beniarrés el proper 27 de maig, de segur que ho tindreu.

1 comentari:

salva ha dit...

pero de quina gestiò parleu?que voleu que palpe la gent de Beniarrès? si nomès es dediqueu a fer fotos per ahì critican tot lo que fa el ajuntament! ara per lo menos podrem "palpar" per exemple un poligono que per primera volta en fa molts anys està fense, ya que el pspv nomès ha sabut ensenyarlo en una foto del llibre de festes fen vore a la gent de fora que a Beniarrès hi havia uno. QUE POCA VERGONYA QUE TENIU! AL MENOS CALLAREU. Un altra cosa, es depriment tindre que entrar en este joc que heu montat ,aço es el mès paregut a anar a la ràdio a fer una entrevista, no hi ha cap diferència,. No critiqueu el que feu, que la gent estem un poc farta de tot aço.