Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dilluns, 28 de maig del 2007

Resultats electorals

Els resultats de les eleccions locals celebrades ahir, han donat la majoria absoluta al Partido Popular de Beniarrés. La jornada electoral va ser molt tranquila i democràtica.
Des d'aquestes linies donar l'enhorabona al Partido Popular pels resultats obtinguts.

Les dades delsresultats son les següents. Amb un participació superior al 90% del cens, el resultats han sigut:

PP- 460
PSPV-PSOE- 279
BLOC– 159
ApBe– 54
La Llista- 31

el que ha donat la següent composició de l¡ajuntament de Beniarrés:

PP _ 5 regidors
PSPV-PSOE _ 3 regidors
BLOC_ 1 regidor.

D’aquests resultats es poden es traure moltes dades que anirem analitzant.

De les més significatives son la desaparició dels grups independents que formaven part del passat equip de govern i que li van facilitar l’accés al Partido Popular amb el recolzament de la moció de censura. El treball realitzar per aquests dos grups l’ha rentabilitzat el PP. També el clima de crispació viscut al llarg d’aquests darrers anys i on el PP sempre s’ha mantingut al marge, ja que aquest dos partits li feien la feina bruta, ha fet al nostre parèixer que haja possibilitat aquests resultats.

Una altra dada ha sigut que el PSPV-PSOE ha mantés els seus resultats, ja que per primera vegada en molts anys, no contava en les seues files amb representants nacionalistes. També es moment de seures i analitzar els resultats, ja que hem sofrit una davallada respecte a les passades eleccions locals que cal analitzar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

una cosa es bien segura, y es que la gente ya se ha dado cuenta de la clase de gente que sois, ya que segun vosotros los mentirosos era el actual gobierno y que todo lo hacia mal,vosotros solo sabiais decir que ya se daria cuenta el pueblo cuando llegase las eleciones y teniais toda la razon (SI QUE SE HAN DADO CUENTA Y MUCHA CUENTA DE VER LO QUE VOSOTROS HABIAS HECHO EN 20 AÑOS)

ana ha dit...

Vuestra derrota ha sido evidente. Espero que reflexioneis sobre lo que habeis hecho mal para perder i que reconozcais que el PP lo ha hecho mejor y que son justos ganadores.
Espero que esto no hos coma la cabeza por la noche.
Espero que hagais una mejor oposición i no como la de anteriores años llena de crispaciones.

manu ha dit...

Bueno Fede, ara donarli la enorabona al PP i aceptar la derrota. Sols dirte que no hi ha que contar mes mentires de les que vosaltres conteu, que el poble es molt xicotet i ens coneguem tots, se sap tot i es veu tot!!!, saps al que emb refereixc no? a que este govern a donat la cara per la GENT, repetixc, per la GENT... que vosaltres en tot el mandat darrer no leu donada, i mes per a la juventut (el futur...) d'aquest poble. No vui entrar en la vostra politica (la del insult) perque no es la meua, ni deuria de ser la de ningu. Luis enorabona!!! i Fede anim per a l'altra i fes i deixa fer POBLE perfavor.