Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 2 de maig del 2007

A burro barra

Ja està acabada l’obra de l’enllumenat de la vorera, l’abeurador, la vorera del col·legi i el famós sortidor de l’entrada de Rosa Escrig. Obra adjudicada en 237.000 € dels quals l’empresa, a dia d’avui, sols n’ha cobrat 6.000 € i la que per a pagar-la l’ajuntament ha tingut que fer un préstec de 196.300 € , ja que encara que està subvencionada la 100 % per la Generalitat, la subvenció s’acabarà de cobrar l’any 2011 i per pagar a l’empresa s’ha tingut que fer un préstec perquè qui treballa deu cobrar.

Una vegada finalitzada comencen ha sortir els inconvenients, oblits o conforme es vullga dir. Resulta que el sortidor i la corresponent estanc que li s’ha fet NO TE DESAIGUE. Així de clar, cada vegada que estiga bruta l’aigua s’haurà de buidar amb una bomba. Quan l’obra estava realitzant-se ja li ho vam preguntar a l’alcalde i ens va dir que no calia desaigue, doncs per dos o tres vegades que s’havia de buidar no hi calia. Quin desgavell. Si porta una setmana en marxa ja s’ha buidat una vegada que nosaltres tingam coneixement.

Si no vam tenir prou amb l’excés de construcció de la l’estanc que a posteriori es va tenir que desfer i deixar-ho apte per a que es vehicles puguen eixir a la carretera, ara ens ix açò.

Les coses, una vegada que és fan, es deuen de fer ben fetes i no a burro barra que tot val molts diners.