Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dilluns, 14 de maig del 2007

Amb els diners de tots

El descontrol en la despesa pública s’ha incrementat conforme s’apropa el dia de les eleccions.

El voler guanyar algun vot amb els diners públics, fa que no es mira ni es controle la despesa pública, ja que han aparegut factures que al nostre criteri son innecessàries.

Algunes d’aquestes factures són:
Del dia 25 d’abril, 2.088 € a una empresa de Cocentaina per l’escut en l’entrada del poble

Del dia 30 d’abril, 2.735 € a la Coral Ilicitana per l’espectacle de la sarsuela del dia 28 d’abril

Del dia 30 d’abril, 1.711 € a Pindaro Asesores en concepte de instal·lacions de la Volta a Peu

I un llarg etcetera de petites factures que van sumant.

Altra factura que al nostre criteri és cara es la de la pàgina web que ha fet l’Ajuntament, doncs el dia 29 de març, va entrar a l‘Ajuntament una factura 2.552 € de Mon Mariola per la pàgina web de l’¡ajuntament. Altra cosa d’aquesta pàgina web és l’empresa que la ha realitzat, ja que un xic de Beniarrés té una empresa que fa pàgines webs i haguera sigut una bona forma d’ajudar a aquesta empresa que la pàgina l’haguera fet aquesta empresa

1 comentari:

luis tomas ha dit...

HOLA FEDE SOY LUIS , TE ENVIO ESTE CORREO A TRAVES DE UNA TERCERA PERSONA, TE DIGO ESTO PARA QUE SEPAS QUE DESDE EL AYUNTAMIENTO NUNCA HE ENVIADO NADA ESO QUERRÍAS TU, NI A LA UNA NI A LAS DOS NI NUNCA ,EN ESO NO VOY A METER LA PATA Y MAS CONOCIENDO EL PERCAL.
Y ESTO VA PARA EL SEÑOR PSPV ,COMO PUEDE SER TAN CÍNICO Y HABLAR DEL DINERS DE TOTS ,¿ACASO SI VOLVÉIS A GOBERNAR LO VÁIS A PAGAR TODO CON VUESTRO DINERO PERSONAL O CON EL DINERO PÚBLICO? ACLARANOS ESTO PORQUE EMPEZAMOS A CREERLO.
EN ESTE BLOG HABÉIS VERTIDO MUCHA MENTIRA Y MANIPULACIÓN .
PORQUE NO CUENTAS QUE EL ESCUDO QUE ES DE TODOS LO SUBVENCIONA LA CONSELLERÍA O ES QUE AÚN NO LO SABES? CLARO COMO NO PREGUNTAS SEÑOR PSPV PASA LO QUE PASA, SOBRE LA VOLTA A PEU QUE ERA PARA TODOS ACABAN DE APROBAR UNA AYUDA DE 900 EUROS ¿TAMPOCO LO SABÍAS? Y SOBRE LA PAGINA WEB “QUE ES DE TODOS” DECIRTE QUE LA SUBVENCIONA FOMENTO DE DIPUTACIÓN Y SOBRE LA ZARZUELA,QUE FUE PARA TODOS, ESTABA EN LA PROGRAMACIÓN DEL CONCEJAL Y ESTE AÑO EL QUE HA CAMBIADO LAS FECHAS HA SIDO LA DIPU ,LA PREGUNTA ES….¿ACASO LAS ZARZUELITAS QUE VOSOTROS HACÍAIS LAS PAGABAÍS VOSOTROS O CON ELS DINERS DE TOTS?
TANTO TE GUSTA HABLAR DE DINERO PUÉS EL JUEVES EN EL PLENO TENDRÁS UNA NOTICIA SOBRE EL REMANENTE DE 2006 QUE VAS A FLIPAR.