Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 30 de maig del 2007

Constitució del nou ajuntament de Beniarrés

El proper dia 16 de juny es constituiran els nous ajuntaments que han donat com a resultat les passades eleccions locals celebrades el 27 de maig. Recordar que en Beniarrés, el nou ajuntament estarà format per 5 membres del PP, no sabem si seran els 5 primers de la llista que van presentar a les eleccions, 3 membres del PSPV-PSOE i 1 membre del BLOC.

L’acte consistirà en l’acatament del alcalde del seu càrrec, be prometen, bé jurant ( el representants dels partits de dretes solen jurar) i abans de l’acatament ens oferirà un discurs sobre les seues línies de treball i gestió.

En posteriors plenaris, ja una vegada constituït, es nomenaran els tinents d’alcalde i els diferents regidors seran nomenats titulars de les diferents regidories que l’alcalde els designa. Amb aquest acte començarà una nova etapa en la vida pública de Beniarrés on les dretes tindran majoria per primera vegada en la seua historia ( así no es compta el mandat d’UCD)