Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 1 de maig del 2007

La llista del PSPV-PSOE de Beniarrés

El proper dia 4 de maig, a la Biblioteca Municipal, el Partit Socialista del País Valencià presenta la llista a l’alcaldia de l’ajuntament de Beniarrés.

La formen homes i dones que viuen a Beniarrés. Gent que vol treballar per Beniarrés. Gent que vol creixer i envellir d’una forma digna a Beniarrés rodejada dels majors serveis públics i de qualitat.

No hem tingut que anar a cap poble a buscar a gent per omplir les llistes, ja que tots i totes vivim a Beniarrés i tenim el dret de votar en Beniarrés, cosa que tant el PP, ApBe com la Llista no poden dir-ho, ja que han tingut que recórrer a gent d’altres poblacions per omplir la llista electoral dels seus corresponents partits. Que pot saber aquesta gent del nostre poble? Quines solucions poden donar si no saben els problemes que hi han?. Tampoc hem recorregut a buscar a germans, fills, cosins ni cap familiar per a confeccionar una llista perquè som molts els i les socialistes que vivim a Beniarrés que tenim ganes de canviar l’actual govern municipal.

Els i les socialistes et convidem a la presentació de la nostra llista electoral que tindrà lloc el proper dia 4 de maig a les 21’30 hores a la Biblioteca. La nostra llista la formem els homes i dones següents:

1.-Jose Vicente Sanjuan Camps
2.- Maria Teresa Gilabert Castelló
3.-Frederic Jordà Crespo
4.- Maria Jesus Navarro Laviña
5.-Rafael Miguel Aura Calbo
6.- Eva Maria Calbo Jordà
7.- Jose Albero Pons
8.-Inmaculada Giner Tomas
9.-Cesar Francisco Molines Bonell
10.- Jose Moncho Laviña
11.- Maria Irene Nadal Moncho
12.- Copérnico Valor Valor