Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

diumenge, 29 d’abril del 2007

Turisme sense turisme

Ahir, dia 28 d’abril, es va inaugurar oficialment el Museu arqueològic de Beniarrés ( no ho diguen nosaltres, ho posa als cartells en les entrades del poble).El motiu del museu ens sembla una bona idea, ja que la Cova de l’Or es un jaciment arqueològic dels més importants de la península ibèrica, però al nostre parèixer el lloc elegit pel nostre ajuntament no es el més encertat, ja que per a construir un museu d’aquest tipus ( amb material etnològic) s’haguera tingut que fer en una casa vella del poble restaurada per aquests menesters.

Un altra cosa és l’horari d’obertura i el personal encarregat d’ensenyar-lo. Segons les informacions donades pel nostre alcalde l’encarregat d’obrir i mostrar el que hi ha serà el regidor Ximo Andrés els diumenges de matí, però fins a quan? , fins al proper dia 28 de maig?, aquesta mateixa gent que cobra la gasolina quan fa alguna gestió fora del poble ara s’ofereix a fer algo debades o volen un rèdit electoral? Deixem aquestes reflexions en l’aire o estan bastant clares?.
Com no, també va haver un sopar per a les autoritats, encomant alguns dies abans i pagat amb els diners de tots els beniarresins i les beniarresines i que ahir a última hora van convidar a asistir al representants socialistes. Hi han dues formes de no convidar-te a un acte una es no convidar-te i l'altre es convidar-te a última hora per a que digues que no pots asistir. Aquesta última és la forma emprada per el nostre alcalde de forma habitual. Per suposat no hi vam asistir.

Un altra qüestió de la inauguració d’ahir va ser la NO presència del nostre regidor de Turisme, el senyor Justo Sellés, sembla ser que la promoció turística del nostre poble sols passa per el pantà de Beniarrés i el Barranc de l’Encantada per aquest representant municipal, ho tal vegada al no fer-ho ell, no és un tema turístic?.

Per últim cal fer-se ressò de l’absència del diputat de Cultura Miguel Valor anunciada pel nostre alcalde al llarg d’aquesta setmana. Tal vegada siga un símptoma de la guerra entre campistes i zaplanistes