Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dilluns, 2 d’abril del 2007

Vendre fum

Els actuals dirigents municipals del nostre poble s’omplin la boca quan diuen: “Nosaltres tenim un pressupost de 200 milions de pessetes i els socialistes de 90 milions”. Aquesta cantinela ha sigut al llarg d’aquests darrers 4 anys el pa nostre de cada dia. Anem a contar la veritat.

Els socialistes fem pressupostos reals, es a dir, quan tenim les subvencions confirmades les executem i fem modificacions al pressupost per a incloure-les. Això és el que hem fet al llarg de més de 20 anys de governs socialistes a l’ajuntament de Beniarrés.

L’actual equip de govern format per el PP, la Llista i ApBe primer inclouen l’obra als pressupostos i després busquen el seu finançament i si no es fa no passa res, això si ja tenim un pressupost de “200 milions de pessetes”.

Al pressupost de l’any 2006 el capítol més gran de despeses era el CAPITOL VI que es el d’inversions amb 576.468,04 €. Es a dir l’ajuntament havia pressupostat tota aquesta quantitat de diners per a fer inversions al llarg de l’any 2006. Pràcticament la meitat del pressupost.


Que ha passat? Doncs que s’ha acabat l’any i sols s’ha executat el 42% d’aquesta quantitat, es a dir, ni la meitat del que havien pressupostat i on bàsicament aquestes inversions es troben en l’obra de reforma de la Casa de la Mestra, la compra d’uns terrenys i la conducció d’aigua al Barranc del Port.

Una cosa molt curiosa és que s’havien consignat 260.000 € per a pagar les faroles instal·lades al llarg de la carretera, reformar l’abeurador, el sortidor de l’entrada, etc i sols s’han pagat 6000 € d’aquest obra o s’havien d’asfaltar uns camins com el de l’Alt de Sardina , Casa Rosa, etc que estaven pressupostats l’any 2006 i no s’ha fet res, això si, aquestes quantitats valen per a dir que l’ajuntament té un pressupost de “200 milions de pessetes”. Amb aquesta política perfectament es pot fer un pressupost de 5 milions d’euros i no passa res.

Això en el meu poble es diu vendre fum i això és el que ens ven l’equip de govern amb els seus pressupostos.