Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 18 d’abril del 2007

Llocs de mitings i propaganda electoral

Ja ha sortit publicat al BOP els llocs on es poden pegar cartells electorals i els llocs i les hores on es poden fer reunions.

Els llocs on es poden pegar els cartells son:
Paret del mur del C/ Sant Pere, Paret exterior del Trinquet Municipal, Panell de 3’66x1’60 metres en la paret del cantó del C/Sant Josep nº1 amb el C/ Barri Ribera i panell de 3’66x1’60 metres en la paret de la Cooperativa agrícola per el C/ Ausiàs March.

Els locals i espais oberts on es poden fer actes públics de propaganda electoral son:
Biblioteca Sala de Reunions, emprar-la de dilluns a divendres a partir de les 21’00 hores i dissabtes , diumenges i festius sense límit d’horari, Centre cultural “Joan Fuster”: tots els dies de la setmana a partir de les 10’00 hores i finalment, Llar de Jubilats i Pensionistes: de dilluns a divendres a partir de les 20’00 hores.

Esperem que es respecte per part de tots els grups polítics tant el lloc com la proporció de l’espai.