Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 10 d’abril del 2007

Seguim igual o pitjor

Seguim igual. El nostre ajuntament no frena alhora de gastar els diners de tots en convits i atencions protocol·làries i pel que sembla i a la marxa que anem, aquest any se’n pot eixir de mare, sino canvia l’equip de govern que ens governa.

La partida destinada per “Atencions protocol·làries i representatives”, es a dir, invitacions, regals, records, etc per a tot l’any és de 4.000 € segons el pressupost de l’any 2007. Doncs be, a data 28 de febrer de 2007, ja es porten gastats 3.633’80 €, es a dir per a tot l’any 2007 sols queden 366’20 €. El més greu és que aquests 3.633,80 € son diners gastats al llarg de l’any 2006 que no es van poder ni pagar ni reconèixer dintre de l’any corresponent perquè les partides estaven esgotades i no quedaven diners.

L’any 2007 porta un ritme que deixarà ridícules les xifres de l’any passat, perquè encara no està ni pagat ni comptabilitzat a data de 28 de febrer l’aperitiu oferit el dia de l’homenatge al Beniarrés CF, tampoc està el dinar pagat per l’ajuntament a les Ames de Casa, tampoc està el sopar pagat per l’ajuntament a la Banda de Música amb motiu de la seua participació en el certamen provincial, tampoc estan diferents invitacions fetes en bars locals i així un llarg etcètera present i sobretot futur.

L’ajuntament gestiona els diners de tots i deu tindre molta cura de com i en que s'els gasta i no emprar-los en invitacions que l’únic que pretenen és un rèdit electoral.