Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dijous, 19 d’abril del 2007

La realitat esportiva

El treball d’un regidor d’esports es promocionar l’esport i fer que els jovents i no tant jovents el practiquen facilitant-los instal·lacions en condicions i ajudar-lo en el que calga, per suposat, també econòmicament.

L’actual política esportiva que practica el nostre ajuntament, amb el seu regidor al capdavant i el vist i plau de l’alcalde es senyis a events esportius molt localitzat (volta a peu, btt , XXiv hores i poc mes) i deixant abandonat al llarg de la resta de l’any la practica esportiva amb el conseqüent deteriorament de les instal·lacions esportives. A més a més, aquests events tenen unes despeses escandaloses que esgoten la partida d’esports (s’han pagat 1200 € per una partida de pilota o els més de 4.000 € de la volta a peu)

Presumeixen de tenir unes instal·lacions basant bones. Però per a que? Quin ús es fa d’elles? Per a que volem un camp de futbol 7 si ja no es juga mai? Per a que volem llum al camp de futbol 7? Per a engegar-les una vegada a l’any? On estan les lligues de futbol 7? On està el patinatge sobre rodes? On està l’escola de pilota? On estan les XIII hores infantils?

Es lamentable l’estat d’abandonament en que es troben les instal·lacions esportives municipals i el que és més trist es que, com estan es tan bé, per a l’ús que d’elles es fa.

Aquestes fotos estan fetes avui mateixa ( si aneu ho podeu comprovar)















Els vestidors de poliesportiu amb la porta oberta i els cristals trencats
















El camp de futbol 7 ple de brossa de NO jugar






Focos del camp de futbol 7 enfocant el cel, serà per a enllumenar els teuladins