Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dijous, 29 de març del 2007

L'altra cara de la moneda

L’actual equip de govern format per el PP, la Llista i ApBe i encapçalat en la figura del nostre alcalde Luís Tomas presumeix de haver transformat el poble que els socialistes havien deixat, ja que ni teniem aigua potable, ni els carrers estaven esfaltats, ni s’arreplegava la brossa ni es feien activitats culturals ni esportives, es a dir estavem vivint com en els anys 20, això sempre baix la visió de gent on alguns d'ells no viuen el dia a dia de Beniarrés.

Presumeixen de fer moltes activitats culturals i esportives, moltes obres, etc però sense mirar de vegades el seu cost (2.030 euros ha costat sols el lloguer de la carpa per al l’homenatge al Beniarres CF) i sense mirar els diners que després puguen quedar per afrontar el dia a dia.

Darrere la cara de la moneda està la creu. En aquest cas la creu és que l’ajuntament ha començat l’any 2007 sense tenir diners ni per a pagar el sou als treballadors municipals. Si, ni per a pagar a la gent que treballa per a tenir un poble millor i que vol cobrar a la fi de mes.

Segons el decret de pagaments de Gener (decret 10/07) i Febrer (23/07) no s’han pogut pagar les nòmines dels treballadors en el més corresponent ( la quantitat puja 7.359 euros) i els treballadors han cobrat el mes de Gener un mes després i el de Febrer s’ha quedat pendent de pagament que suposadament cobraran en Març (aquestes dades no les tenim).

I no passa res. La cosa va de fil de vint i el socialistes soles volen que alarmar a la gent i crear crispació i una mala convivència en el poble.

Aquesta és la realitat i aquestes son les dades que estan a disposició de tothom en l’ajuntament per a qui vullga saber la veritat.