Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 3 d’abril del 2007

Un nou caixò amb factures

Un segon caixó ha eixit a la llum amb factures que no s’han pogut pagar a 31 de desembre de 2006 i que puja a 14.980,55 € als que cal sumar-li els més de 96.000 € que ja van quedar reconeguts en un decret passat.

Aquesta vegada la forma per a reconèixer aquest nou desgavell i descontrol en la despesa del nostre ajuntament ha sigut el RECONEIXIMENT EXTRAJUDICIAL DE CRÈDITS que van aprovar el passat plenari ordinari celebrat el dia 30 de març de l’any 2007 (últim ordinari de la legislatura) amb el vots favorables del PP, la Llista i ApBe i els vots en contra del grup socialista. Aquesta figura l’ampren contats ajuntaments arreu del País Valencià i pràcticament tots governats per el Partido popular.

Cal dir que aquestes factures aniran a càrrec del pressupost de l’any 2007 i el motiu no es que les factures s’hagen presentat a última hora com vol excusar l’alcalde, sinó és que el pressupost de l’any 2006 està esgotat i no cap un euro més ( com a exemple hi han tres factures del conjunts de festes de l’empresa MONTECARLO que pugen a més de 24.000 € que van entrar en l’ajuntament el dia 3 de març i que si que s’han reconegut dintre de l’any 2006, perquè aquestes altres factures no?? Doncs perque el pressupost està esgotat).

Entre aquestes factures estan: 3295,96 € de fusta per a l’orgue de l’església, 800 € de seguretat en la fireta, 6.000 € en reparacions varies, 1803,80 € en calendaris i 1830 € en cistelles de Nadal.