Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dijous, 12 d’abril del 2007

La candidatura socialista

La candidatura que presenta el PSPV-PSOE de Beniarrés a les properes eleccions municipals del 27 de maig , la formem homes i dones que sentim, vivim i creem en Beniarrés.

Som un equip jove, compromès, il·lusionat i preparat per a oferir-vos un projecte amb el que seguir transformant el nostre poble, on volem viure, créixer i envellir amb dignitat i rodejats d’uns serveis públics de qualitat i amb les millors infraestructures.

La candidatura socialista es renovada i paritaria amb moltes ganes de treballar per Beniarrés. Una candidatura formada per gent que xafa tots els dies els carrers de Beniarrés. Que dorm i creix tots els dies a Beniarrés. Es a dir, gent que viu a Beniarrés.

Els i les socialistes de Beniarrés demanem la confiança de la gent del nostre poble que creu que cal un canvi en la forma de governar Beniarrés i que cal tenir un govern fort que no estiga al gust i paladar de formacions personalistes i on sempre vaja per davant l’interés general i no el melic del governant.

En breu donarem el nom de les dotze persones, homes i dones, que formen la candidatura dels socialistes a l’alcaldia.

Demanem la confiança a la nostra candidatura, a la candidatura del Parttit Socialista del País Valencià.. Per un Beniarrés per a tots.

1 comentari:

ana ha dit...

querais o no querais hay gente de Beniarrès que vive fuera, que se preocupa mucho más que vosotros, que no sabéis hacer otra cosa que criticar a un gobierno que por primera vez en muchos años, está haciendo cosas realmente provechosas para este pueblo.
Porqué no respondeís a las preguntas que os escriben? que hay de ese cara a cara tan insistente por parte del psoe con el alcalde?
que pasa con las disculpas del café licor?
Mucho escribir Y a la hora de la verdad NADA DE NADA.
SUERTE EN LAS ELECCIONES!