Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 11 d’abril del 2007

El cens electoral

Les eleccions locals ,com ja molts sabreu, son el dia 27 de maig, diumenge. A Beniarrés estem cridats a votar 1.079 ciutadans, xifra menor a la dels passats comicis de l’any 2003, on estaven convocats a votar 1.194 ciutadans, es adir, en aquest 4 anys el cens de votants ha baixat en més de 115 ciutadans. No crec que aquesta davallada en el nombre de gent amb dret a vot també siga culpa del partit socialista , perquè estem acostumats a que ens pengen tots els sants quan no li eixen els comptes al nostre alcalde.

Cal dir, que molta gent s’ha empadronat en Beniarrés sols 6 mesos abans per a votar i després es torna a desempadronar, com ja va passar les passades eleccions amb les pares i familiars del cap de llista d’un candidatura i que aquesta vegada ho han tornat a fer o gent que presumeix de conèixer i voler Beniarrés amb els seus escrits en la revista ALTERNATIVA i no fa ni mig any que s’han empadronat a Beniarrés ell i la seua dona pels mateixos motius.

Al programa electoral del PP, ens culpaven de la davallada de població. Ara qui te la culpa d’aquesta davallada? Senyors del PP no sigau demagogues i front al despoblament de la nostra comarca hem d’anar tots junts. Açò no té colors polítics, ja que és general arreu de tota la comarca del Comtat i l’Alcoià la perduda d’habitants.

2 comentaris:

ana ha dit...

Me he documentado y si es cierto que desde las últimas elecciones Beniarrés tiene una censo menor, como dices de unos 100 ciudadanos menos, y no creo que sea culpa de nadie ya que es normal porque en los últimos 4 años han fallecido muchas personas y eso tambien se tiene que decir, no solo criticar y hechar la culpa al gobierno que nos ha estado presidiendo en la última candidatura.
Tambien mucha gente se ha ido a otros pueblos ha vivir porque gracias al gobierno del PSPV-PSOE/BLOC no se puede abrir el plan urbanistico.
Me explico, el plan urbanistico que negoció la ex-alcaldesa MºVicenta Crespo es tan deplorable que para poder abrir calles tendrían que derrumbar parte de algunas casas, ya que, las calles pasarían por el centro de algunas de ellas, y eso seria un caos.
En resumen, gracias a vuestro eficaz gestión el pueblo no prosperará nunca.
Otro motivo es el trabajo, tantos años de mandato y no habeis podido solucionar el tema del poligono.
Gracias a Luis y a su equipo de gobierno esto acabara solucionandose.

Fede Jordà ha dit...

Apreciada Ana:
Veig que lo que ara veus normal , es a dir, que en quatre anys baixe en més de 100 persones el nombre d’electors, el Partit Popular ho veja com un desgavell i “ que alguna cosa s’ha fet mal” (sic) com deia al seu programa electoral de l’any 2003. Si abans era blanc ara és blanc.
Pel que fa referència al PGOU, et recorde que el teu apreciat Luis ja estava a l’ajuntament de Beniarrés com a portaveu del PP i tots els desgavells del PGOU que tu denuncies els haguera pogut denunciar. A més a més, et recorde que tu hagueres pogut alegar en el seu moment. Ho vas fer?
També m’agradaria que digueres quines cases s’han de tombar per a desenvolupar el PGOU, perquè et recorde que els carrers no duen fer zig-zag si es el que proposes.
I per últim, ja que voleu penjar-se tots els mèrits, com puga ser la construcció del polígon industrial, doneu la cara i no culpeu als socialistes quan les coses no vos eixen be.
Adéu i fins a aviat.