Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 24 d’abril del 2007

Incompliments del programa del PP (primer)

El programa electoral amb que un partit polític es presenta a les eleccions, no té cap validesa jurídica en el cas de que NO es complixca però si que mereix explicacions i responsabilitat tan política com moral del qui no fa el que promet.

Es moment d’analitzar els quantiosos incompliments del programa electoral amb el qual es va presentar el Partido Popular a les eleccions locals de l’any 2003, ja que es la força política que governa el nostre ajuntament.

El programa electoral del Partido Popular anava dividit en quatre apartats. En aquest article l’analitzarem l’apartat que es deia TREBALL I VIVENDA: al programa deia que si no es subvencionava el polígon industrial no es podia fer, aquesta afirmació es mentida ja que l’ajuntament ha guanyat més de 300.000 € amb la venda de les parcel·les. Un altra cosa que deia era que amb els beneficis s’anava a urbanitzar carrers. No s’ha fet res i cada vegada hi ha menys diners dels guanys de la venda de les parcel·les.

Una altra cosa era la” MODIFICACIÓ DEL PGOU per a incloure dins del mateix les zones limítrofes que han quedat fora del casc urbà i projectar nous carrers, així com incloure zones d’oci i esparciment”. Del que deien en aquest punt no s’ha fet res. Ells sabran els motius.
Pel que fa a REDUCCIÓ D’IMPOSTOS deien " aproximadament un any ens van imposar un nou impost que abans no existia que es el Impuesto Sobre Bienes De Naturaleza Urbana amb un 2%. Per contrarestar aquesta càrrega impositiva el Partit Popular proposa una serie de medides començant per una millor gestió i un major control presupuestari, l’eliminació d’aquet nou impost i la modificació d’alguns”. Ni millor gestió, ni major control presupostari ni eliminació d’aquet nou impost. Res de res.

Una altra cosa que deien era “ Eliminació del impost sobre obres per a l’adquisició de l primera vivenda per a joves”. Res de res.

Per últim recordar que cinc vots ( PP, ApBe, i Llista) son més que quatre (Socialistes), per tant si alguna cosa no s’ha complit o no s’ha fet, tothom sap qui son els responsables, els motius se’ls saben ells. (el que hi ha entre cometes és còpia literal del programa del PP)