Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dijous, 26 d’abril del 2007

Incompliments del programa del PP (segon)

Continuant amb l’article INCOMPLIMENTS DEL PROGRAMA DEL PP, anem a analitzar el que fa referència a INFÀNCIA I TERCERA EDAT. Ací el PP deia “ hem detectat certes deficiències en infraestructures i ajudes en aquest sentit”.

Per a tot açò provosaven pel que fa referència a TERCERA EDAT : “Quasi comença a ser necessari anar pensant en habilitar una casa per a eixos menesters i controlar a persones per a dur aquesta activitat. El que es preten es oferir: Asistència sanitaria, llavanderia, hospedatge si algú ho necessita, etc”. Simplement cal viure a Beniarrés per adonar-se que res d’aquestes promeses s’ha fet. No s’ha contractat a ningú per ajudar a viure millor als nostres majors i el pressupost de l’ajuntament s’ha multiplicat per dos.

Pel que fa referència a INFÀNCIA prometien: “Falta la construcció d’un parc infantil en altra zona”. Doncs be, en tres anys i mig han desaparegut dos parcs ja construïts i per que els socialistes vam frenar la destrucció del parc del Dr. Fleming.

I el més graciós “PROMETEM UNA SUBVENCIÓ DEL 50% de la mensualitat de la guarderia A TOTES LES MARES (treballadores o no) de XIQUETS( de 1 a 3 anys)". Tant sols cal preguntar-li a alguna mare si ha rebut aquesta subvenció. Compromís incomplit però en canvi es gasten més de 18.000 € en protocol i convidades tan sols al llarg de l'any 2006.
Per últim recordar que cinc vots ( PP, ApBe, i Llista) son més que quatre (Socialistes), per tant si alguna cosa no s’ha complit o no s’ha fet, tothom sap qui son els responsables, els motius se’ls saben ells. (el que hi ha entre cometes és còpia literal del programa del PP)

1 comentari:

ana ha dit...

lo que no teniu es vergonya de parlar aixina!
que no viviu a Beniarrès? o es que teniu una benda en els ulls i no podeu vore la realitat? o no teniu un altra faena que fer?
aixó voldriu vosaltres estar a la altura del actual govern,perqué no digueu els vostres incompliments, que han segut molts ?
Y ya está bé de possar mal que ara estem més bé que mai.