Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

divendres, 27 d’abril del 2007

"Suma i sigue"

El ritme que porta l’equip de govern amb la despesa de protocol i invitacions “Suma i sigue”.

Noves factures van entran en l’Ajuntament de Beniarrés per motius de invitacions i actes protocol·laris. Les últimes que tenim constància son una de 1.685,25 € en concepte de dinar de les ames de casa i un altra de 729,74 € en concepte de vi d’honor en homenatge futbol Beniarrés registrades en el registre general d’entrades de l’ajuntament de Beniarrés amb els números 423 i 424 respectivament. El més curiós es que les dues factures han sigut presentades per una empresa de Cocentaina. Es aquesta la manera de promocionar el comerç de Beniarrés que té el nostre Ajuntament?.

Ací voldriem fer una xicoteta reflexió i es que “Costa més l’enterro que la uela” i és que la convidada el dia de l’homenatge al Beniarrés CF ha costat 729,74 € i la carpa per a celebrar aquest convit ha costat 2.030 €

A aquestes dues factures cal sumar-li altres dues una de 530,96 € i un altra de 323,93 € en la compra de beguda registrades en el registre general d’entrades de l’ajuntament de Beniarrés amb els números 476 i 477 respectivament.

Amb aquesta política del PP, ApBe i La Llista el que es preten es amb els diners de tots convidar a gust i paladar de l’equip de govern amb l’única intenció presumptament de guanyar-se un grapat de vots. Ens sembla que no coneixen a la gent del poble on viuen.