Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

divendres, 20 d’abril del 2007

A quin parc anem?

Els governs socialistes sempre hem apostat per millorar la nostra qualitat de vida i un dels paràmetres on es medix aquesta qualitat son les zones verdes de que disposa el poble per a poder gaudir-ne d’elles. I aixì ho hem fet amb la construcció del parc del Doctor Fleming, la placeta Enric Valor, l’entrada del poble des de l’Alameda a Rosa Escrig, el parc de darrere de l’ajuntament, la zona de jocs de enfront de la Ferreteria i algun més que de segur ens deixem.

En canvi en tant sols 3 anys i mig, el govern del PP n’ha desfet dos, el parc de darrere de l’Ajuntament i la zona de jocs de enfront de la Ferreteria, i quins a construït a canvi d’aquesta destrucció, NO CAP. Si el PP ja tenia en ment fer una guarderia, com ja deia al seu programa electoral, haguera pogut començar a fer gestions per adquirir algun solar (com Casa la Muda) per a fer-la o haver-la fet a la Casa La Mestra o si tenia ganes de fer-la al parc de l’Ajuntament haver creat una altra zona verda dintre del poble i no privar a la gent de Beniarrés de zones verdes ja construïdes.

Un cosa molt curiosa es que el motius al·legats per l’alcalde per a llevar els jocs infantils que hi havia enfront de la Ferreteria era que eren un vertader perill per la proximitat de la carretera. Nosaltres es preguntem , si la construcció del sortidor a l’entrada del carrer Rosa Escrig i la bassa corresponent no suposen un perill?. Tothom sap l’atracció dels xiquets i xiquetes per l’aigua i que quan ixen corren no miren cap on van. Que no siga una mal presagi però el que avisa no es traïdor.