Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

divendres, 27 d’abril del 2007

Mª Vicenta la 12ena

El Partit Socialista del País Valencià va presentar les seues candidatures a Corts. El passat dia 25 d’abril es confirmava la noticia esperada per molts socialistes i per tota la gent de bé d’aquest poble. La nostra companya i amiga Mª Vicenta Crespo Dominguez va en el número 12 per la candidatura socialista per el territori d’Alacant.

Per a donar algunes dades, actualment el PSPV té a Corts representan a Alacant 13 escons. Amb el nou Estatut els escons passen de 89 a 99, sent Alacant el territori amb una major pujada ja que tindrà 5 nous escons, la qual cosa vol dir que pràcticament Beniarrés tindrà per primera vegada en la seua HISTORIA una representan en les Corts Valencianes i per a més orgull de les beniarresines una dona.

El treball ben fet, el dia a dia amb la gent, el fer política de carrer i no de butaca, la constància amb un projecte socialista de país, l’estima per unes idees tindran una fidel representan amb Mª Vicenta Crespo Dominguez.

Esperem que gran part de Beniarrés i de tot arreu del País Valencià et dóne suport. Enhorabona.