Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dilluns, 12 de març del 2007

Els números que no es diuen

No es or tot el que relluig. A data de 6 de març de l’any 2007, es a dir, set mesos després encara estan pendents de pagament els conjunts musicals de les nostres Festes Patronals. La quantitat pendent de pagament no es un xifra gens menyspreable, ja que puja a 24.640 €.

Front aquesta factura tan grossa (dividida en tres factures) no hi ha cap tipus de subvenció per part de la Diputació o la Generalitat, es a dir, té que eixir integrament de les arques municipals. Front aquesta situació l’ajuntament segueix al seu ritme de la despesa pública. Una factura molt desmesurada al nostre pareixer son els 2.030 € que va costar sols la carpa que es va muntar per a fer l’homenatge al Beniarrés CF.

Però a més a més d’aquesta factura, que no comprenen la tardança en el seu pagament cal sumar-li la perduda de dues subvencions per un defecte de forma en la presentació de la justificació de la subvenció. Aquestes dues subvencions pugen una a 15.500 € (per a la Fira) i l’altra a 2.844,83 € (per a material de l’ajuntament).

Creguem que el bon treball de la secretaria podrà salvar aquesta perduda però està molt difícil si tenim en compte l’estat financer de la Generalitat Valenciana i que es la segona vegada que es denega.