Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 28 de març del 2007

I ara que fem?

Actualment l’Ajuntament de Beniarrés està executant l’obra de “Acondicionament i il·luminació de espais públics a Beniarres”, obra que té un cost de 237.000 € (sense cap sobrecost de moment) i on l’ajuntament ha tingut que fer un préstec de 196.300 € per a fer front al seu pagament.


Aquesta obra està dividida en quatre obres, on la major part se l’emporta l’electrificació de la vorera que va de l’entrada a les instal·lacions esportives fins el cementeri. Aquesta part de l’obra consisteix en la col·locació de 46 faroles de 8 metres d’alçada. Segons el projecte aquestes faroles van col·locades a la part interior de la vorera, es a dir, just al contrari de conforme estan col·locades. Si, exactament al contrari d’on estan col·locades. Si estigueren en el lloc on diu el projecte s’haguera quedat una vorera ampla i ben enllumenada, cosa que que ara NO. Les faroles actualment estan col·locades per enllumenar els vehicles que ciruclen per la carretera i no a la gent que vaja per la vorera que és el que diu el projecte. Un vertader despròposit.


I ara que fem? Les deixem ahí per a sempre o les fem llevar i deixem una vorera aclarida on la gent puga passejar sense perill de pegar-se als morros amb les faroles i on els carros i les cadires de rodes puguen circular lliurement?


Per a que volem un director d’obra? Per a que volem un alcalde amb dedicació exclusiva? Que té que ser l’oposició qui ho denuncie? Qui és el culpable d’aquest desgavell? Qui assumeix les responsabilitats?

1 comentari:

Anònim ha dit...

perdona que te diga que si te dieras una vuelta, por la carretera de turballos verias que las farolas son igual de altas,y situadas ala misma orilla de la acera.ahora eso si para los viandantes en la misma farola han puesto una pequeña al contrario de la otra, ero claro si con estas ya decis que se hace un gasto enorme que tenemos que pagar los contribuyentes, que os parece si ponen mas sera mas gasto y eso vosotros no estareis de acuerdo a que no?.aparte de que si las han puesto es mas bien por el carril de bicicletas, por que si no los pobres si se darian en todos los morros,y espero que no seas tu quien se de en todos los morros con las farolas De BENIARRES