Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 14 de març del 2007

Ja cobraràs

Un ajuntament quan compra alguna cosa o demana que li facen un treball, te que tenir garantits els recursos econòmics per a fer-li front. L’equip de govern que gestiona l’ajuntament de Beniarrés, sembla que primer fa i després es pregunta com ho ha de pagar.

Al final de l’any , es fa un reconeixement de factures que no han pogut ser pagades (per diferents motius) al llarg de l’any 2006 i que s’han d’anar pagant al llarg de l’any 2007.

Aquesta informació ens l’han facilitat ara i puja a la xifra gens menyspreable de 96.000 €, es a dir, 16.000.000 pessetes. Aquesta és la quantitat de diners en factures que s’han quedat dintre del caixo de l’ajuntament pendents de pagament a 31 desembre.

Les factures son molt variades i es poden trobar: 1500 € de lleixiu per a la psicina municipal, més de 8000 € en reparacions de diferents edificis municipals a diferents empreses, 8250 € a Iberdrola, 138 € de plantes per al dia del jubilat, més de 1200 € de diferents invitacions a bars de Beniarrés, 24.640 € de conjunts musicals de les Festes Patronals, 1392 € de la mascletà del 9 d’Octubre, 26.000 € de la zona d’acampada, 2482 € d’uns contenidors per abocar enderrocs, 6.000 € del Cami dels Racons i un llarg etceta fins als 96.000 €.

Com es pot veure la relació es molt variada i la justificació de la tardança en el pagament serà més que curiosa.

Els socialistes de Beniarrés volem denunciar aquesta forma tan desmesurada i tan incontrolada de gastar dels diners de tots.En propers articles anirem detallant diferents partides.

2 comentaris:

salva ha dit...

si, si mucho de criticar a los que hablan por la radio, y vosotros haceis lo mismo en esta pagina, y luego publicais lo que os parece.
A ver cuando aceptais el cara a cara que tanto habeis insistido, no me lo quiero PERDER!

salva ha dit...

Preferixc que el govern d'ara de Beniarres tinga tes de les factures emitides l'any passat, "cosa que vol dir que a realitzat diferents activitats", a que no es realitzen activitats durant tot el mandat darrer del partit PSPV, i que no hi hagueren diners en tot aquest temps. Vos puc asegurar que domes en el temps que du el partit del PP governan, ja ha fet moltissimes mes coses que la vostra M