Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dijous, 15 de març del 2007

D'escàndol

Analitzant l’any comptable del 2006 comencen a sortir números que denoten la política d’imatge i de malbaratament dels dienrs públics que ha realitzat l’equip de govern del nostre poble format per el PP, ApBe i la Llista.

L’ajuntament de Beniarrés s’ha gastat al llarg de l’any 16.800 € (2.800.000 ptes) en atencions protocol·làries (invitacions en bars, dinars, sopars, regals,etc). Simplement d’escàndol i de vergonya veure aquesta manera de gastar els diners de tots. Amb aquest diners s’hagueren pogut pagar els llibres de tots els xiquets i xiquetes de primaria que van al nostre col·legi.

Les despeses destinades a atencions protocol·làries i representatives han sigut una autèntica barbaritat. Al pressupost de l’any 2006, l’equip de govern havia pressupostat en la partida “Atencions protocol·làries i representatives” una despesa total de 3.500 € (585.000 ptes). Doncs bé, una vegada tancat l’any aquesta partida s’ha quedat en 6239,35 € ( 1.040.000 ptes) pràcticament el doble. Ací hi ha invitacions en diferents bars, plaques commemoratives, etc. Després cal sumar-li els diferents pagaments d’invitacions que s’han realitzat en diferents capítols com Esport, Cultura, Dona, Festes i Foment del Comerç on sols en aquesta partida hi han 5775.10 €. Una forma més que excel·lent d’afavorir el comerç de Beniarrés si tenim en compte que la majoria d' els diners gastats en Foment del Comerç se’ls ha emportat una empresa d’Alcoi.

Volem recordar que en aquesta xifra no estan comptabilitzats els 1.178,81 € que l’ajuntament de Beniarrés és va gastar en beguda al llarg de la Fira de Beniarrés 2006 ( en la factura hi han 10 caixes de cafè licor pagades per tots). Feia calor per tanta?????

Però lo gros és que aquest any van tirant de baix braç. Ja vorem açò com acaba.

6 comentaris:

salva ha dit...

Hem parex molt fort que es retraga al actual govern el que es gaste diners en sopars quant vosaltres haveu fet el mateix any rere any mentres estaveu en el poder. Però mes for es que digueu que en eixos diners podrien haver pagat els llibres d'escolaritat... Perquè entonces no ho haveu fet mai vosaltres? Perque jo que recorde tots els anys que haveu estat manant mai ens heu pagat res!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fede Jordà ha dit...

Apreciat senyor o senyora Salva:
Veig que t’agrada participar al bloc i ens agrada. Et recorde que som els socialistes de Beniarrés els qui t’oferim aquest mitjà per a que pugues expressar les teues opinions.
M’agradaria que m’explicares que vols dir quan dius “haveu fet el mateix any rere any mentres estaveu al poder”. Em pots dir els diners que els governs socialistes s’hem gastat en invitacions l’any 2001, 2002, 2003, etc? . Et recorde que tens accés a tota la documentació que jo he emprat per a traure aquestes dades. Et facilitaré l’horari d’obertura de l’ajuntament: de 8 a 15 hores de dilluns a divendres. Per què quan u afirma alguna cosa ho ha de dir amb papers i no amb mentides. I per favor, reconeix les evidències.
T’anime a que tragues aquesta informació i a participar al bloc. Després seguim parlant.
Que tingues un bon dia

salva ha dit...

Apreciat Fede:
Hem diràs que volsaltres mai haveu fet ningun sopar a càrreg de l'anjuntament?
Perque no tindre papers per a poder demostrar-t'ho o reconec, però la gent no es tonta i ho ha vist.
Camviant de tema.
Hem podries dir si l'actual govern a fet alguna cosa be per a tu?
Perque ens agradaria saber si hi ha algo ben fet perque no ho reconegueu i ho publiqueu.

Fede Jordà ha dit...

Apreciat Salva:
Clar que hem fet algun sopar i sense amagar-se com insinues però gastar-se 16.800 € en un any en invitacions et puc assegurar que NO. Ni una tercera part tampoc.
Et torne a informar que tens al teu abast els decrets de pagaments per a que confirmes les teues acusacions sino més val que digues mentides. Tens uns polítics que et representen i et poden facilitar la feina. Més fàcil no ho pots tindre.
Et recorde que ja teniu un mitjà de comunicació com és la pseudo revista ALTERNATIVA on es reflexa lo bons que sou, lo be que ho feu tot, lo malament que estava tot abans de governar, el poble tan idíl•lic que veneu i lo roïns que son els socialistes. Respecte a que si algo s’ha fet bé, la meua opinió personal és que per suposat que s’ha fet alguna cosa bé, com per exemple la conducció del pou al dipòsit d’aigua, adequació d’alguns camins ( no tots), reforma del llavador, equipament del centre cultural i el mercat dels diumenges.
Per cert els socialistes al llarg dels darrers anys al capdavant de govern municipal han fet alguna cosa be?? Espere resposta

salva ha dit...

estimado fede:reconozco que en 20 años de gobierno con el psoe algo habeis hecho,por ejemplo una piscina municipal (un poco lejos del pueblo por cierto),las escuelas pùblicas( aunque no habeis dado la misma oportunidad de enseñanza a todos los niños), una pista de futbito( que sirvio para terminar con el futbol de Beniarrès),aqui tienes la evolución de la poblacion desde 1900: 1381 hab
1910: 1741 hab
1920: 1773 hab
1930: 1849 hab
1940: 1921 hab
1950: 2185 hab
1960: 1726 hab
1970: 1712 hab
1981: 1635 hab
1991: 1445 hab
1996: 1464 hab
2001: 1375 hab
creo que ahì se demuestra el progreso de nuestro pueblo, sobran las palabras.

ana ha dit...

creo que debeís saber es que casi todo lo gastado en la fira ( que se puede justificar) está subvencionado, hasta la paella a diferencia que vosotros la cobrabais.
En relación a las cajas de café¡, creo que te has pasado un poco, no crees? creo que deberias rectificar e informar bien al pueblo de Beniarrés. pues como tengo entendido hay una caja de medio litro y tres botellas,¿verdad que eso no suman 10 cajas?
Por cierto se de gente que escribe y no lo publicais, se supone que esto es una pagina abierta, y la gente quiere decir lo que piensa.