Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dissabte, 17 de març del 2007

Despeses en Medi Ambient i Turisme ????

La regidoria que s’emporta la palma és la de MEDI AMBIENT I TURISME, gestionada per Justo Sellés, representat de la Llista de Perputxent a l’Ajuntament de Beniarrés i que també forma part de l’equip de govern.

Aquesta regidoria partia inicialment al pressupost de l’any 2006 amb 14.000 per a realitzar activitats. Doncs be, acabat l’any li n’han sobrat 8.972,31 €, es a dir sols s’ha gastat al llarg de l’any en activitats relacionades amb el Medi Ambient i Turisme 5.072 € però d’aquest quantitat el gros se l’emporta la redacció d’un projecte per a la restauració del Barranc de l’Encantada valorat en 4.234 €. Es a dir en activitats de Medi Ambient i Turisme sols s’ha gastat 838 €. Tal vegada per a el nostre regidor tot està fet en matèria de Medi Ambient i Turisme???, Ho caldria dir en conte del Mig Ambient que li agrada dir a la dreta dir el Quart d’Ambient???

Cal recordar que uns dels motius fonamentals per recolzar la moció de censura realitzat al govern socialista era que Justo Sellés demanava per escrit que en tots els pressupostos li se consignara o 20.000 € o el 3% del pressupost segons deia. Ho realment hi havien uns altres???

Per aredonir-ho al pressupost de l’any 2007, ja sols li han consignat 6.000 € amb la justificació i satisfacció per part de Justo de que pràcticament ja ho té tot fet i no li fan falta més diners. Com canvia la gent en tant poquet temps?

Cadascú que obriga els ulls i que opine.