Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 7 de març del 2007

La guarderia

El dia 6 de març de 2007, la regidora de Benestar Social i portaveu del grup municipal popular, Yolanda Calbo va assistir a una entrevista en un programa de Radio Elite, una emissora comarcal que emet des de Muro.

En ella donava una relació de les activitats per al dia de la dona i feia un repàs dels darrers 3 anys i pico com a regidora, així com de futures actuacions. Pareixia que havia començat la campanya amb les seues paraules.

El que em va deixar amb la bocabadat d’incredulitat va ser l’afirmació de que ha setembre la guarderia que l’ajuntament està fent darrere del llar dels jubilats i seu de les ames de casa, estarà oberta i dient que les obres ja havien començat, quan lo únic que s’ha fet ha sigut arrancar els arbres i llevar els jocs infantils. Però el mes greu es que la guarderia estarà oberta a setembre.

Aclarirem algunes dades per a desmentir aquesta afirmació: el termini d’execució de l’obra està entre 9 i 12 mesos i estem en març ( impossible de complir), la conselleria deu autoritzar l’obertura de la guarderia una vegada estiga acabada l’obra, al pressupost de l’any 2007 realitzat per l’equip de govern no hi ha ni un euro per l’equipament de la guarderia i ni un euro per al personal que la té que gestionar, tampoc hi ha ni un euro en el capitol d’ingressos pel fa referència a les quantioses ajudes a que sempre fa referència el nostre alcalde per al seu manteniment i el que és més gros ni es sap quin tipus de gestió tindrà: si publica o privada.

Senzillament o Yolanda Calbo desconeix aquestes dades (recorde que és regidora de benestar social i portaveu del grup popular) o simplement va mentir deliberadament.

5 comentaris:

YOLANDA CALBO MONCHO ha dit...

Si era jo, ahir dia 6 de març vla persona que va estar en la ràdio, no recorde l'afirmació rotunda “la guarderia va obrir-se al setembre”, el que si recorde és que no sabia quan s'anava obrir, a causa de les obres i l'obligació de les places, que ens agradaria al setembre, però que no ho podia saber. L'única cosa que vostès saben fer, i amb una qualitat bàrbara, és mentir i mentir i mentir!!!!!!!

Per que no diuen al poble de Beniarrés que en cada ple voten en contra o s'abstenen, que si és per vostès seguim igual que fa 25 anys, per que no li diuen al poble de Beniarrés que en tres anys hem passat de 2.800 euros a 7000 la inversió en serveis socials, que el nostre objectiu és la construcció d'un centre social, millorant i modernitzant les instal•lacions, on els nostres majors puguin ocupar el seu temps d'oci i realitzar activitats,formant part del programa menjars a casa, que apostem pel futur de Beniarrés invertint en una guarderia, en un polígon, en cultura( teatre, exposicions, xerrades, cinema…), en història, promovent el comerç, apostant pels joves, per l'esport de qualitat, en equipament de les associacions, creant ocupació i treball, donant suport a les associacions de Beniarrés perquè puguin realitzar i desenvolupar les seves activitats, en voluntariat, invertint en vivenda, turisme, en millora urbana …, EN FUTUR SENYROS, EN FUTUR!,invertint en futur i qualitat de vida i saben que????? TOTO AIXÒ EN 3 ANYS, sembla increïble però és cert 3 ANYS!!!!

Una vegada, una persona em va dir que per a ser bon polític cal saber jugar, i crec que vostès estan perdent la partida, segueixen el camí de la farsa, la invenció, de la mentida, la manipulació……

en fi, siguen un poc més respectuosos, encara que és possible que els coste una barbaritat, i no posen en boca d'uns altres el que els agradaria escoltar.

YOLANDA CALBO MONCHO

Fede Jordà ha dit...

Yolanda primerament tranquil•litzat.

L’article de “la guarderia” l’he escrit jo.

Per a la teua informació et comente que tres persones diferents vam escoltar el mateix en diferents llocs. No crec que tots tres estigam durs d’orella? Si ha sigut una errada no passa res s’assumeix i prou. Em reafirme en el que posa l’article al cent per cent.

M’han dedicat molts qualificatius com puguen ser gilipolles, cabrito, malparit, mentirós, que estic malalt i un llar etcetera i simplement per escriure en aquest bloc però el que encara no m’havien dit és que estiguera sordo. Et comente que m’han donat els resultats de la revisió del treball i m’han dit que d’oïda estic perfecte.

Pel que fa referència a que no comente tot el que feu, per això ja teniu la pseudo revista ALTERNATIVA per pregonar-ho encara que em sembla que no estem parlant del mateix poble.

salva ha dit...

hay cosas en la vida mucho mas importantes que pasarse el tiempo criticando lo que hacen los demas, que por supuesto no os llega a la suela de los zapatos.
como es posible que un padre no haga lo que debe para poder llevar a su hijo a una guarderia con condiciones y con personal preparado?
asi es, los señores del pspv prefieren poner todos los inconvenientes para que en este pueblo no haya nada, antes de pensar en el futuro de nuestros hijos.
QUE BARBARIDAD! NO LES PARECE?

Fede Jordà ha dit...

Senyor o senyora Salva:
Per a la teua informació et diré que el Partit Socialista va votar a favor de la creació de la guarderia en sessió plenaria celebrada el dia 25 de novembre de 2005. Es a dir, SI a la construcció de una guarderia pública.
El que el partit socialista critica és el COM?. Com s’ha de gestionar la guarderia, publica o privada?, Com s’ha de mantenir la guarderia econòmicament?, Com es diu quela guarderia estarà oberta en setembre quan les obres no han començat i duraran més de 9 mesos?, Com es pensa seleccionar el personal que hi treballarà?, Com s’ha de mantenir si no hi ha xiquets o xiquetes? I un llar etc
Açò és el que ens preocupa i fins aleshores la callada és la resposta o “ja vorem”

mariano ha dit...

Ja n'estic fart, des de que duc llegint aquesta pàgina, només he sentit dir barbaritats, inversions per a l'educació en la guarderia, sopars per a totes les asociacions etc... em dona exactament igual qui mane o qui manarà, el que si que se es que per exemple als juvilats si que els han fet sopars, així com a les ames de casa etc... però no cregueu que falta satisfer a un grup molt nombrós de beniarrés? Que passa en els joves?. Es cert que s'ha creat una asociació de beniarres jove, no ho negue, on ens han deixat un local (sense prous caires per a tots per exemple) en el que hi ha uns quants jocs de taula, aixo va durar si no recorde mal el preimer any, després va estar una bona estona tancat, però no sols això sino que quan feien per exemple la purissima, anaven a fer la tuna allí, vuic dir, si es per als joves i ixe dia es un dia de festa, perque ho tenim tancat?. O per exemple, en la "fira" també sutilitza per a fer exposicions, em reafirme, si es per als joves i ixe dia de festa, perque està tancat?. Mes coses, el local esta en mig del poble, si les normes dien que no es podia fer escandol, per que el posen en mig del poble? o una cosa més, si es un local dels joves, perque no es fan claus suficients per a donar a tots els grups i poder anar quan calga?, NO!! s'ha d'anar a demanar les claus i després tornar-les. En l'asociació, ara han canviat de president i pareix que s'ha tornat a posar en marxa, perque em reafirme, la asociació ja estava morta. Ara compren una consola "PlayStation3" en un cost superior a el 600€. Es cert que en ocasions s'han trobat coses en condicions nefastes degut a que certes persones (que no som tots els joves) han tingutn un us pauperrim de les instalacions, però en cap moment s'han fet llistes de responsabilitat per part dels grups i poder dur-ho avant entre tots.
RECAPACITEM I ANALITZEM:
Una consola te com a màxim 4 jugadors (actualment hi ha un mando) tens que estar suposem que 50 minuts esperant que el toque el torn per a jugar i quan el toca jugues com a molt 10 minuts?, perque sino no poden jugar tots. A més, eixos dines es poden invertir en altres jocs mes variats (no sols de taula) i es poden fer reunions per a tractar en que gastar els dines etc...
Sigam clars, realment no tenim cap local per anar a passar els caps de semana tots junts, bueno si, "el llava" però pobres dels veins que vuien ahí, perque estan farts de nosaltres, però a part de això en ivern fa fret al igual que en "el molinet" i ara ja no hi ha ni barra.
El que vuic dir es que nececitem un local en bones condicions, on capiam tots i tingam una varietat de jocs a disposició de tots i poder estar tota la estona que vuigam i sense molestar a ningú. Bé podria estar ací traguent draps bruts tot el que vuiguera i escriure 3000 paraules més, però en conclusió:
Els joves som el grup més nombrós del poble i som els més "discriminats" a nivell de participacions per part de l'anjuntament a ajudes de actes, però tant els que manen ara com els que manaven anteriorment, així que ixca qui ixca en maig, que vaja fent-se a la idea de que nosaltres també estem ací i també tenim dret a tindre les mateixes possibilitats que totes les altres asociacions, perque sols s'han fet sopars "a lo grande" a les ames de casa o a la gent major entre altres? esque sap el partit que actualment mana, que ja no pot comprar el vot als joves i aposta més per la gent major? Son respostes que deixe en les vostres mans i magradaria recibir una resposta convincent inclosos plans de futur de cara als joves, he escrit aquest article per a que es reflexione en general, que com ja he dit, NOSALTRES TAMBÉ VIVIM A BENIARRÉS.