Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimecres, 21 de març del 2007

valencià. clar que si ???????

La postura de l’ajuntament respecte a la promoció i difusió de la nostra llengua brilla per la seua absència. Es clar que un govern de dretes habitualment no fa pràcticament res per promocionar la llengua valenciana, es com si fos un dogma de fe o com si ho portaren genèticament.

L’actual equip de govern no es cap excepció i els números així ho assenyalen. L’any 2006 van destinar per al Foment del Valencià la quantitat de 1.000 € sobre un pressupost de 1.200.000 €, es a dir, pràcticament res. Al final de l’any es van gastar 1.322,40 €. Increïble s’han gastat més diners dels que tenien pressupostats. Però en que se’ls van gastar? Doncs en editar els calendaris de l’any 2006, que per a més fotera estaven escrits en castellà. Es a dir els diners destinats per a promoure la nostra llengua se’ls gasten en promocionar la llengua castellana. Increïble.

Cal fer ressò, que la Generalitat trau subvencions (encara que amb pocs recursos econòmics) per a promoure l’ús del valencià com puga ser editar llibres, fer cursos d’aprenentatge, retolacions, etc. Doncs be el nostre ajuntament ni les demana. Per a que??? No fa falta.

Per arredonir el treball aquest any 2007 s’han pressupostat 500 € per al Foment del Valencià. Si 500 € per a tot l’any sobre un pressupost de 1.142.000 €. Amb aquests diners no tenen ni per a pagar els calendaris.

Si el poble confia amb els socialistes per a que governen Beniarrés teniu ben segur que aquestes dades canviaran per respecte i estima a la nostra llengua.