Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 13 de febrer del 2007

Quina por té l'alcalde ????

Aquesta moció va ser presentada pel grup municipal socialista l’any 2006 a l’Ajuntament de Beniarrés amb l’objectiu de que tothom fora igual alhora de poder treballar en les empreses que s’estan instal·lant al polígon industrial de Beniarrés i no sols familiars directes de l’equip de govern i en especial de l’alcalde Luís Tomàs, ja que a preguntes del nostre grup de que si havia intentat col·locar a una cosina en una empresa del polígon fent ús d’informació privilegiada no va negar l’anomenada afirmació i donar la callada per resposta.
El resultat de la moció se'l podeu imaginar. Va ser desestimada amb el vots del PP, la Llista i ApBe

La moció deia el següent:

El gran repte que aquest poble s’havia plantejat, com era la construcció d’un polígon industrial , ja és una realitat en una de les seues fases com és la urbanització del mateix. Ara cal una segona fase i molt més important com es la construcció de naus industrial que donen feina, prosperitat i futur al nostre poble.

És d’esperar que aquestes noves empreses que s’instal·laran al polígon industrial de Beniarrés necessitaran treballadors de tot tipus i per tant, sempre respectant el seu dret com a empresa privada a elegir als seus treballadors, cal que l’ajuntament de Beniarrés facilite i impulse que la gent que viu al nostre poble i vullga treballar en aquestes noves empreses, o faça.

No volem que cap representant d’aquest ajuntament, fent ús d’informació privilegiada donada pel seu càrrec, incite a les empreses interessades en contractar a nous treballadors a elegir a determinades persones, ja que el benefici d’aquest polígon deu ser per a tots els veïns i veïnes de Beniarrés per igual.

Per tots aquest motius el nostre grup municipal proposa al ple de l’ajuntament de Beniarrés per a la seua discussió i aprovació el següent:

Creació d’una borsa de treball de gent interessada en treballar en les empreses que s’instal·len al polígon industrial de Beniarrés.


Creació d’una comissió on estiguen representats tots els partits polítics que formen part d’aquest ajuntament per posar les bases que han de regir aquesta borsa de treball.


Que aquest document tinga caràcter intern de l’ajuntament de Beniarrés i li se done la major difusió possible per part del mitjans tècnics i humans dels que disposa l’ajuntament.


Que les bases de la borsa de treball estiguen redactades en el període de dos mesos a partir de la data d’aprovació d’aquesta moció.