Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dimarts, 20 de febrer del 2007

Enhorabona Mª Vicenta

Els i les socialistes de Beniarrés podem estar d’enhorabona amb el nomenament de Mª Vicenta Crespo Dominguez com a candidata a Corts per la província d’Alacant amb el número 14.

Amb aquesta posició d’eixida es pràcticament segur que entre a Corts, ja que el nombre de diputats passa de 89 a 99 i amb el canvi en el govern de la Generalitat la cosa sembla irremeiable. El tenir una conexió directa en Corts ens facilitarà el tenir informació de primera ma i directa.

Creguem que es un reconeixement per el treball realitzat, per el temps dedicat i per les ganes de portar el socialisme allà on ha anat.

Com a benirresi i socialista n’estic vertaderament conten. Esperem que les ganes de canvi que té la societat valenciana es vegen reflexades amb la teua presència.

Enhorabona Mª Vicenta . Ànim i endavant

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Espero que Mª Vicenta consiga su escaño de diputada y que desde las Cortes pueda luchar por defender los intereses y los proyectos que necesita Beniarres. Enhorabuena por adelantado.

Anònim ha dit...

Si defiende los interes de la cominidad Valenciana ,como las de Beniarres de seguro que no iremos a ningun sitio de su mano

Beniarres al dia ha dit...

Vaig a posar-te un xicotet exemple de la capacitat de gestió i de bon treball de Mª Vicenta: No se si seràs de Beniarrés però si vens al meu poble podràs veure encara una panell col·locat a l'entreda del centre cultural "Joan Fuster" on es pot veure el cost de l'obra. Aquesta obra es va aconseguir mitjançant un POL amb el PP governant la Diputació d'Alacant i la Generalitat i amb un govern socialista a l'alcaldia de Beniarrés.

Et puc assegurar que no estaven esperant-la en la porta per a donar-li els diners

Anònim ha dit...

Enhorabuena Mª Vicenta, si en todo su mandato solo consiguio por Beniarres una placa en el "Joan fuster" diciendo el diner que recibio a Luis el Alcalde tendran que poner el pueblo entero por todo loque esta haciendo FELICIDADES LUIS

Anònim ha dit...

ya veo que no os ha gustado lo que escribi de vuestra amiga Mª Vicenta, y no habeis publicad nada