Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

divendres, 16 de febrer del 2007

"Burro grande ande o no ande"

El govern municipal de Beniarrés format per el Partido Popular, la Llista i Alternativa per Beniarrés sols l’interessa fer construccions, instal·lacions, obres i si pot ser que es vegen millor ( el PSPV quan estava governant l’ajuntament va invertir més de 200 milions de pessetes renovant la xarxa d’aigua potable i de clavegueram).

El passat dia 14 de febrer era exagerat el veure la gran quantitat de treballadors que l’empresa LIEXA SA tenia executant les obres de millora i acondicionament d’espais públics. Sembla que tinguen pressa per acabar l’obra i poder-la inaugurar i dir "que bonic", "que meravellós", "que bons som" i poder posar-ho a la portada de la pseudo revista ALTERNATIVA que edita el partit polític ApBe.

El que molta gent no sabra és que l’ajuntament de Beniarrés ha de fer un préstec de 200.000 € per pagar l’esmentada obra, ja que la Generalitat diu que la subvenciona però que ja pagarà allà per l’any 2009 (vorem) i per suposat l'empresa deu cobrar el treball que ha fet. Clar l’ajuntament no té diners per pagar-la de la caixa (això si 70.000 € per a Festes que no falten) i d’on es trauen doncs del banc que ahí sempre hi han i qui vinga darrere que s’apanye.

Al mateix temps que es fan obres grandioses, costoses i alguna d’elles innecessàries, s’abandonen altres instal·lacions i serveis ja construïts.
En la foto es pot veure com s'hi troben les faroles del paratge del Barranc del Port ( ja fa més 5 mesos que estan així)

Aquesta és la política del tripartit que governa el nostre poble i del nostre alcalde Luís Tomàs.