Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dissabte, 17 de febrer del 2007

PSPV Beniarres: sempre treballant per Beniarrés

Els socialistes de Beniarrés estimem el nostre poble i volem treballar per ells per a complir una utopia de fer del nostre poble el millor. Treballem tan si estem al govern com a l’oposició.

El cas el següent: En Abril de l’any 2005 el partit socialista va presentar una moció a l’ajuntament de Beniarrés denunciant l’estat en que s’hi troba la carretera que de Beniarrés a Planes ( clots, sense asfalt, estat pèssim per a la circulació, fre del turisme, etc) i instant a la Diputació d’Alacant com propietària a solventar-ho i tenir una carretera com a mínim digna. Curiosament aquesta moció va ser recolzada al plenari per unanimitat, el que implícitament reconeix que son veritats les nostres denuncies.

Després de 90 dies d’haver-se aprovat, l’ajuntament envia aquesta petició a la Diputació quan el temps màxim son 5 dies. Sembla ser que l’alcalde no volia molestar al president de la Diputació però està per a defendre els interessos de tots i més si son aprovats pel plenari. I ahí es queda la cosa.

En agost de 2006 denunciem a la premsa l’estat en que s’hi troba l’esmentada carretera i el poc cas que ha fet la Diputació a una petició de l’ajuntament de Beniarrés. El 2 de, curiosament, comencen uns reparacions de xicotetes reformes que duren al voltant de 2 mesos. El que denota que la Diputació reconeix l’estat lamentable en que s’hi troba la carretera de Beniarrés a Planes.
Aquest setmana de febrer de 2007 ha sortit als mitjans de comunicació que la Diputació va a invertir 280.000 € a adequar i asfaltar la carretera.

La nostra insistència ha obtingut els seus fruits.

Però no volem parar ahí, anem a demanar i treballar juntament amb les diputats socialistes de la Diputació que a la vegada que s’adequa la carretera es faça un carril bici ,com a mínim de Beniarrés fins a el pantà, per a que la gent passetge tranquil·lament