Obligats pels insults

Baix l'anonimat molta gent s'amaga per insultar, caluminar, difamar, etc i és el que ha passat en aquest bloc. Greus insults a militants del PSPV de Beniarrés ens han posat en l'obligació de esborrar els comentaris anònims. Volem que siga un bloc obert però no per a insultar darrere d'un anònim . D'ara endavant el qui vullga participar s'haura de registrar

dissabte, 3 de febrer del 2007

Jose Vicente Sanjuan, candidat socialista a l'alcaldia de Beniarrés

El Partit Socialista de Beniarrés ja té candidat a l’alcaldia de Beniarrés en la persona de Jose Vicente Sanjuan Camps. Candidat elegit per assentiment de tots els assitents el passat dia 28 de gener en assemblea extraordinaria celebrada a la Biblioteca Municipal.

Persona jove i amb experiència política, funcionari de l’Ajuntament d’Alcoi, advocat, beniarresi de tota la vida.

Opta novament a l’alcaldia de l’ajuntament de Beniarrés després de que en les passades eleccions el Partit Socialista guanyara les eleccions , Jose Vicente va ser nomenat alcalde amb minoria. Als 8 mesos, va sofrir un moció de censura i va perdre l’alcaldia a ma del Popular Luís Tomàs que no va tenir repar en accedir a les pretensions i coaccions que els dos partits minoritaris li van posar damunt la taula.

Amb aquesta moció de censura denota ja l’enteresa de Jose Vicente Sanjuan quan no va voler accedir a les desmesurades pretensions dels dos partits minoritaris ( tan sols càlia contentar a un d’ells ) i va cedir l’alcadia posant sempre per damunt els interessos de Beniarrés per damunt dels personals.

Les il·lusions per portar endavant el projecte socialista estan ben altes amb un projecte més participatiu, més social i d’esquerres. Hi ha molt per fer en tots els àmbits de la societat beniarresina com puga ser el foment de la cultura i l’esport local, el fer polítiques d’àmbit comarcal amb un forta participació en mancomunitats i futurs projectes fugint de la política de campanar, una política d’atenció i respecte per als nostres majors i un llarg etc que es vorà reflectit en el programa electoral que el Partit Socialista presentarà per a les properes eleccions locals i autonòmiques de 27 de maig del 2007.